.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Film Analiza: Pearl Harbor

Subject: Anglisht , Reviews

McCawely Rafe (Ben Affleck) dhe Danny Walke (Josh Hartnett) janë pilotët e rinj dhe ata të punojnë për weppon ajrore amerikane. Rafe dhe Danny ka rritur së bashku në mënyrë që ata janë si vëllezër.
Rafe po bie në dashuri me një infermiere e quajtur Evelyn Johnson, ajo është duke punuar për të marinës amerikane. Por Kur Rafe duhet të shkoi në weppon ajrit Brittish, çdo gjë po ndryshon. Dhe në atë çast Danny dhe Evelyn duhet të shkojë në bazë të Pearl Harbor marinës. Por gjëja e ata nuk e dinë është se 120 bombplanes japoneze do të shkatërrojë Pearl Harbor.
Ky është një film rreth dashurisë dhe luftës. Filmi zhvillohet në vitin 1941, Hawaii / Pearl Harbor dhe ajo është e bazuar në një event.Danny Walke reale (Josh Hartnett) është një djalë i ri, dhe ai do të duan aeroplanët. Ai është një person shumë miqësore, ai kujdeset për njerëzit që është afër tij. Dhe ai dëshiron të jetë një hero. Ai ka Rafe McCawley si një idhull. Ai është karakteri Sami Gjatë gjithë filmin, apo ndoshta ai ka ndryshuar pak në fund të filmit. Ai po bëhet duke u diçka si një "hero".
Rafe McCawley (Ben Affleck), ai dont duan Danny merrni në trubble apo gjëra që është e rrezikshme. Ai është si një vëlla i madh Danny.
Kur Rafe kishte për të shkuar në weppon ajrit Brittish, Danny donin ta ndiqnin atë. Por Rafe tha Danny për të qëndruar në weppon ajrore amerikane, sepse ajo ishte më e sigurt aty. Rafe po ndryshon karakterin në mes të filmit.

Nuk është një gjë që unë e dua me këtë film, ose unë nuk mund të them se unë e dua atë, sepse ajo ishte Kur Danny vdesin, dhe vetëm një të dytë para se të vdesë Rafe tregojë Danny Danny Kjo do të jetë një baba.
Filmi është shumë i mirë! I love it, unë kam parë atë 24 herë, vetëm për shkak se ajo është një histori beautyfuil mërzit me luftë dhe dashuri. Dhe unë dua filma me luftë. I really rekomandoj këtë film për të tjerët, sepse ajo është e vlefshme për të parë! Unë ju premtoj.
Idon't dua të them shumë për filmin, sepse ajo nuk është e bukur për të parë atë, atëherë. Ju duhet për të parë historinë me veten.

based on 2 ratings Film Analiza: Pearl Harbor, 1.0 out of 5 në bazë të 2 ratings
Rate Film Analiza: Pearl Harbor


Lidhur me schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Analiza e Filmit: Pearl Harbor, ose në ndonjë mënyrë lidhur me Filmit Analiza: Pearl Harbor.

Koment mbi Analizën e Filmit: Pearl Harbor

« | »