. Tani

Schoolwork dhe ese nga shkollat ​​e mesme
Kërko për projektet shkollore

Analiza Film: Dyer rrëshqitëse

Subject: anglisht , e Shqyrtime
|

Historia është për Helenën. Shpejtësia histori dy parcela, në një histori ajo e bërë atë në tren dhe kur ajo vjen në shtëpi që ajo të ecë në në dhomën e gjumit të saj në vende të tjera të dashurin e saj është në mes të një akti gjashtë çikë zonjushën e tij, por në të tjera ajo të humbasë trenin dhe nuk e bëjnë atë shtëpi në kohë për të gjetur se dashurin e saj të ketë një mësuese. Pastaj filmi është se si ajo ngre pjesëmarrje në drejtimet e ndryshme.
Helen personazhi kryesor është underplayed nga Gwyneth Paltrow, i cili është një i madh aktore Hollywood. Ajo underplayed në filma si Shekspiri në dashuri, të cilën ajo fitoi një statujë Oskar për. Tani për tani ajo është duke bërë një film të ri botëror të nesërmes, aty ajo të luajë agjentët e Jude aktorët Ligjin dhe Angelina Jolie.
Mesazhi në këtë film është, unë mendoj, se "kanceri ndryshojë jetën tuaj në mënyrë shumë të drejtë në qoftë se keni humbur gje e tren apo jo. Çdo burri i dytë sot Një ndryshme për pjesën tjetër të jetës tuaj.
Dyert rrëshqitëse është dyert në tren në fillim unë besoj. Këto dyer të ketë një rëndësi të madhe në këtë film kështu që unë mendoj se është një titull i mirë për këtë film.
Unë mendoj se kjo ishte mirë film-o Sepse:
Parë Kjo ishte një komplot disi.
Dytë Ajo ishte aktorë të mirë.
Tretë Kjo ndodh gjëra të reja al kohës, ju kurrë mërzitem.
Katërt Më pëlqen irlandez që flet, është cute.
Unë mendoj se ju duhet të shihni këtë film sepse kjo është një mënyrë tjetër për të bërë një film dhe kjo është një film i mirë që nuk është i mërzitshëm.

|
Vlerësoni këtë Analiza Film: Dyer rrëshqitëse


Schoolwork ngjashme
Në vijim janë punë shkollë që është në lidhje me analizën Movie: Sliding Doors ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Analiza Film: Sliding Doors.

Koment Analiza filmit: dyert rrëshqitëse

" | »