.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Mendimet filozofike

Gishtat janë të vendosura brenda lëkurën time, depërtojnë në.
Thonjtë Dirty infektojnë zorrët e mia, dhe unë do të kthehem zezë, e zezë pakalueshëm.
Ata lodhen në venat e mia, Ngjyrat e mia kështu që gjaku i mëparshëm gjak-kuq në tonin argjendi-gri. Lëkura ime është e vjetëruar ngjyra dhe bora ndyrë dimrit përzier me mendimet e së kaluarës. Unë eci dhe eci.

Çdo përvojat duket fosile, por të dobishme dhe u zhduk, veshur me shimmer parahistorike zbehta e njerëzve butë dhe rrëmbyer plot ankthe, të pavetëdijshme nga marrëzia e vet të vendit.
Kush më solli në këtë botë të tmerrshme?

based on 4 ratings Mendimet filozofike, 3.0 out of 5 bazuar në 4 vlerësime
Vlerësoni mendimet filozofike


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë mendimet filozofike ose përpjekjet në asnjë mënyrë në lidhje me mendimet filozofike.

Koment mendimet filozofike

|