. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme dhe shkollën e mesme
Punë në shkollë Search

financave Corporate

Tema: Financa
| More

Unë kam krahasuar me tre lojtarë DVD në 3 2190kr ndryshme företag.Onoff Sony DVPNS305
Sony Tsiba DVPNS305 2790kr
Sony Jmedata DVPNS300 1795kr

Jmedata nuk ka shitur asnjë prej DVD Sony me model DVPNS305 numrave, kështu që çmimi ishte më pak, sepse kam marrë një modeli të vjetër me tiparet më pak, p.sh. mp3.

Ajo që unë mendoj se është e rëndësishme është:

• Çmimi
• Shërbimi
• Garanci
• Cilësia

Çmimi:

Të drejtë këtu nuk është e vështirë sepse unë nuk e kishte zgjedhur DVD nga Jmedata, sepse unë nuk dua për të blerë gjërat e vjetra.
Dhe unë nuk e kishte blerë DVD nga Ziba të Onoff ka një çmim më të mirë.
Pra, nëse unë kam menduar vetëm për çmimin, ajo ishte bërë në mënyrë të qartë onoff.

Shërbimi:

Unë e di Onoff ketë shërbim i krimbur nga eksperienca personale.
Tsiba ka shërbim të mirë.
Dhe Jmedata nuk ka shërbim të mirë.
Për të marrë onoff dhe JME tërësisht të ngurta, unë kurrë nuk do të blej diçka të madhe për shkak të onoff. këtë.

Garanci:

Gjithë çka di është se onoff është 1 vit, dhe unë mendoj se të tjerët gjithashtu kanë atë.

Quality:

Në qoftë se ajo është markë e njëjtë dhe të njëjtin model si të njëjtën cilësi nëse Sony ka bërë asgjë të keqe gjatë prodhimit të tij.

based on 3 ratings financave korporative, 1,8 nga 5 në bazë të 3 ratings
| More
Ekonomi Rate Biznes


Related shkollore
Në vijim janë projekte të shkollave që kanë të bëjnë me Business Economics ose të cilët janë të lidhur disi me Business Economics.

Ekonomi Biznes Koment

« | "