.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Carburetor

Carburetors janë në dispozicion në të gjitha gjërat e benzinës të shtyrë si: motoçikletave, motorcycles, të gjitha llojet e motorëve, përveç motore elektrike atë që unë e di.
Një carburetor është një kuti metalike, mund të themi, me forma të ndryshme, varet nëse ajo është një motor, motor, traktor, etj
Ka pjesë të ndryshme të një karburator, për shembull. Mbyt, noton, thithje, dhe shoke.

Të gjitha informatat që unë shkruaj këtë në to këtu gazeta janë nga këmbë e mia Honda MT5 në ruajtje në shtëpi në Bohus.Nu vjen disa info mbi pjesë të ndryshme të carburetor:
Mbyt: Kabllo mbyt është gaz. Nga levë gazit në timon mund të tela me anë të një
gete poshtë me carburetor dhe përfundon me një lloj të arrë fund të pranverës,
një fole të vogël dhe një lloj i gjilpërës në pjesën e poshtme të gazifikuesi në një vrimë atje.
Float: É a noton vogël mund të themi brenda fund të carburetor. Atje
benzinë ​​vjen në, kur pjesa Holanda e carburetor është plot me benzinë
noton up dhe të mbyllë përsëri kështu që nuk do të marrë në më shumë lëndë djegëse në
carburetor. Dhe kur ju keni përdorur benzinë ​​në noton hapet
mbuluar dhe ai mund të merrni në më shumë benzinë ​​në carburetor.

Futje: konsum i shumëfishtë nuk është një pjesë e carburetor, por nuk është një pjesë që është i bashkangjitur
Carburetor.
Kjo futje tha jemi duke folur në lidhje me të është një pjesë që është ulur me 4 vida
carburetor dhe ulet nga ana e tij në cilindër, ku benzinë ​​dhe vaj për motor
do të ketë shkuar në cilindër.
Filtrat: Filtri është bashkangjitur edhe me carburetor. Ajo merr ajër (oksigjen) dhe mixes me
benzinë ​​në carburetor. Nëse ajo merr shumë ajër ose shumë pak
kështu që motori shkon keq ose ajo mund të vdesë.
Shocke: shoku mund të përdoret në rast se motori nuk fillon pasi ajo ka qenë një
ndërsa. Nëse ju tërheq nga shoku si ajo është menduar të jetë pak më shumë
benzinë ​​me carburetor se zakonisht, kështu që do të fillojë më lehtë.

based on 10 ratings Carburetor, 2.0 nga 5 bazuar në 10 ratings
Shkalla gasifier


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me carburetor ose në ndonjë mënyrë lidhur me carburetor.

Koment gasifier

« | »