.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe unë

Plot: Bombi bitt jeton me nënën e saj kujdestare francez. Një mbrëmje spiunazh Bombi bitt nga påihenne francez erës dhe çiftit shady Wolf dhe Riomio.iTrion poshtë atje planet iatvia vjedhje në kishë unë vjedh kyrksilvretikommande natën e diel. Bombi Bittihar njohur mediden arratis i burgosur Gallilé, Isom qenë i dënuar në mënyrë të gabuar kam knivskuritien tregtar kalë, por nuilyckats shpëtojnë nga burgu. iGallilé jep Bombi Bittien shishe me raki somihan dhe një kurriz i dalë vänisuper e Tosterupisanslös me. Të lånarihans çelësat dhe byteriut argjendi në kyrkansikista kundër një pariskinkor si stulitiav frëngjisht. Vjen e diela arrin Wolf dhe Riomio për francezët me arkivolin, e cila ende nuk është e adhuronte lart. Ata paguajnë hennei200 kr për pjesën e saj të pre dhe pastaj zhduket me arkivol. Trazirë e madhe shpërthen kur përmbajtja e arkivolit bëhet i njohur. French është i dyshuar, për të njohur mollaqe saj.

based on 2 ratings Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe unë, 2.8 nga 5 bazuar në 2 ratings
Rate Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe unë


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe unë apo në asnjë mënyrë në lidhje me Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe mua.

Koment Fritjof Nilsson pirat: Bombi bitt dhe unë

« | »