.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Harry Potter dhe guri magjistar-së

Në abstrakte ne mësojmë se si ka vdekur prindërit e Harry Potter-së, dhe Harry ishte në rënie, kur ata vdiqën. Harry gjithashtu shkon në një shkollë magjistar, ku ai takohet shumë miq dhe shpesh probleme me mësuesit në shkollë për të ndëshkuar atë kur ai ishte duke shkuar për të bërë gjëra. Harry është shumë i njohur në wizarding dhe shtrigat bota sepse ai e mbijetoi atentatin me Voldemort, analiza e së nesërmes svarttrollkarl.I, unë do të kuptoj se çfarë historia është mesazhi dhe si është paraqitur, mesazhi kjo histori është e mjaftueshme që ju duhet të guxojnë të kenë imagjinatë dhe guxojnë të besojnë në atë që ju besoni në të, historia është në lidhje me magjistarët, shtrigat, dhe monsters të tjera fantazi kanë kompetenca të ndryshme, kjo vetëm një histori të tillë si më ëndërruar se ata ishin në, kur ata ishin të rinj. Kjo është kryer nga magjistarët dhe shtrigat në mjedise të bukura.
Historia vërtitet rreth tre të rinj për herë të parë për të shkuar në Hogwarts për të mësuar magjinë. Ajo është shumë e ndryshme. Harry është e shkurtër dhe qime të zeza, por trim, Ron Weasley ka flokë të kuqe dhe është e gjatë dhe prenka dhe Hermione Granger janë bluaj në klasë Harry dhe janë shumë të bindet ligjit.
Gjuha në këtë histori është e mirë Unë mendoj, unë e kuptoj pothuajse çdo gjë në histori, unë mendoj se gjuha ndikon shumë për shkak se ajo është një gjuhë e bukur që e bën atë më të fun për të lexuar.
Historia është e ndërtuar mbi fantazi dhe monsters me forcat e ndryshme, mendoj se JK Rowling ardhur në këtë tregim nga një ëndërr ajo ëndërruar dhe pastaj të filloni të shkruani saj.

Në reflektim që ju të merrni të dini atë që unë mendoj në lidhje me historinë, unë mendoj se kjo histori ishte një nga tregimet më të mira që kam lexuar, unë si zhanër narrative, dhe kjo është vetëm si ajo që ne ëndërruar, magjistarët, shtrigat, Goblins dhe monsters të tjera të ftohtë. Ndonjëherë unë të marrë një pak për mua kur kam lexuar librin që unë zakonisht nuk merrni kur kam lexuar libra, m, m, por unë priren të jenë shumë të ngurtë dhe i mërzitshëm kur kam lexuar një tregim apo një tjetër i lexueshëm, por kur kam lexuar këtë tregim, Harry Potter dhe guri filozofal, ajo nuk ishte aspak e njëjtë si kur kam lexuar tregimet e tjera kjo është diçka që më pëlqen dhe mendoj se e keni të dëshironi. Historia është pak e hakmarrjes dhe një dashuri pak dhe miqësi në të njëjtën kohë, ajo është e përparuar, por është tmerrësisht e mirë.

Ky ishte i vetmi libër që unë të gjeni se kam gjetur lexueshme, unë nuk më pëlqen lexuar aq shumë, por librat Harry Potter janë favoritë tani, pasi kam lexuar këtë libër. Libri është në të mirë të përgjithshëm në qoftë se ju pëlqen science fiction / fantazi dhe kjo është gjithashtu një veprim shumë të mirë në histori. Unë patjetër mendoj se të tjerët duhet të lexoni këtë libër, sepse ajo është e mirë dhe kuptohet lehtë.

based on 1 rating Harry Potter dhe guri filozofal, 5.0 out of 5 bazuar në 1 vlerësim
Shkalla e Harry Potter dhe guri magjistar-së


Projektet Related shkollore
Në vijim është puna shkollë që është në lidhje me Harry Potter dhe guri filozofal apo në asnjë mënyrë në lidhje me Harry Potter dhe guri filozofal.

Koment Harry Potter dhe guri magjistar-së

« | »