.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Personazhi kryesor natës Heathrow-së

Kjo ese është një analizë në lidhje me karakterin kryesor Russell në librin "netët Heathrow". Ai është një djalë adoleshent me një mendje të trazuar. Gjatë gjithë librit ai diskuton në lidhje me jetën e tij, mendimet dhe aspekte të tjera që lidhen me jetën e tij që shqetëson him.The Personazhi kryesor në Heathrow netë akull Russell Jagger një adoleshent i cili është rreth 15 vjeç dhe jeton me nënën e tij Sarah dhe njerku i tij Christopher Hagës . Russell nuk ka si njerk e tij, Shënim sepse ai është të thotë në asnjë mënyrë - Russell nuk e pëlqen atë, sepse ai u martua në mënyrë të shpejtë me nënën e tij. Çdokush që ka martuar kaq shpejt me nënën e tij quhet Klaudi, sepse Russell krahason jetën e tij me Hamletit në shfaqjen Hamleti nga Shekspiri.

Historia natës Heathrow-së fillon nga Russell intercepting një letër nga drejtori që thotë se ai, Adami dhe Curt janë pezulluar nga udhëtim shkollor në Cumbria, sepse ata ndërprerë një shfaqje në Royal Teatrit. Ai bën një vendim të shpejtë për të shpëtuar zhgënjim nga nëna e tij dhe njerku dhe vendos për të udhëtuar për në Londër me dy miqtë e tij Adami pabindur dhe Curt. Russell është udhëheqës i grupit të tij mik dhe bëhet me të vërtetë i shqetësuar Kur ai, Curt dhe Adami nuk mund të qëndrojnë në (motrës së Adamit) Shanti e sheshtë dhe ata të përfundojnë në aeroportin Heathrow. Përfundimisht Curt dhe Adami janë nga rruga e tij, sepse prindërit e tyre kanë gjetur se ku ata me të vërtetë, ku në vend të të qenit në Cumbria. Kjo lë Russell për veten e tij, duke menduar më shumë në thellësi në lidhje me jetën e tij deri tani.

Roli Russell në histori në fillim, është një rol i dashur baba, një adoleshent lloj i cili nuk është rebel në asnjë mënyrë, ai e bën detyrat e shtëpisë së tij dhe nuk merrni në telashe. Roli Babai e kishte marrë kohë babai i tij ishte gjallë, ishte për shkak se babai i tij ishte një pilot, ai nuk ishte në shtëpi. Prandaj Russell bë kjo adoleshente dashur i cili ishte i penguar vetëm me nënën e tij, duke u kujdesur për të. Russell zhvillohet në një adoleshent rebel, pas vdekjes së babait të tij dhe menjëherë pas ëma është martuar sërish. Pas vdekjes së të atit Russell bëhet mizor dhe bën gjëra të pabindur, ai e lë shtëpinë e tij për të shkuar në Londër me miqtë e tij dhe nuk i intereson nëse nëna e tij merr shqetësuar. Në fund megjithatë të librit, ai ndryshon përsëri në veten e tij normale dhe më në fund pranon Z. Haga si një njerk. Russell transformon përsëri në jetë Se adoleshent i kujdesshëm ai dikur ishte, por pa pasur nevojë të marrë rolin e babait në këtë kohë.

Unë mendoj se Arsyet pse Russell ndryshon në një rebel dhe "do të thotë" akull adoleshent sepse nuk ka përfunduar pikëllimin për humbjen e babait të tij dhe tashmë ka të bëjë me një person të ri "përzier" familjen e tij - të njerk. Russell mungon babai i tij një shumë dhe ai tregon se duke qenë të pasjellshëm në njerk e tij Sa herë që do ta takojë - Unë mendoj thatthis sjellje mund të jetë gjithashtu një mënyrë për të treguar besnikëri babait të tij të vërtetë. Russell nuk thotë aq shumë në fillim të librit, por kur ai gradualisht ndryshon për të mos qenë rebel, ai fillon të mendojë më shumë, duke shprehur mendimet dhe ndjenjat e tij në një mënyrë e përmirësuar.

Besoni atë apo jo, sjellje Russell nuk është një nga një lloj. Ai sillet ashtu si shumë të rinj të tjerë do të bëni në situatën e tij - ai është i qetë dhe nuk shprehin mendimet dhe emocionet e tij. Në vend të të qenit me zë të lartë dhe i trazuar (i cili duket të jetë një tjetër dukuri e zakonshme në mesin e adoleshentëve rebelë) Russell zgjodhi të vuajnë në heshtje, kur ai ndjeu se ai kishte qenë trajtuar keq.
Unë jam tip i qetë i riu vetëm si Russell, por se adoleshentët janë rebelë dhe të qetë, kanë të njëjtën situatë si Russell, do të identifikohen më shumë me atë shumë më tepër se unë bëj, që nga personaliteti i tyre është i njëjtë. Adoleshentët me të njëjtin personalitetit dhe familjare situatë, si Russell do të identifikohen më shumë me atë se unë bëj.

Unë mund të identifikohen me Russell në disa mënyra, unë nuk e le dikush shih emocionet e mia, unë jam i qetë kryesisht dhe unë nuk tregoj ndjenjat e mia në asnjë mënyrë apo të them asgjë Kur unë havebeen trajtohen me mangësi. Unë jam me të vërtetë si Russell në qoftë se ju Konsideroni partinë personalitetit, përveç anën rebele të tij; Unë kurrë nuk do të shpëtojnë nga shtëpia, shqetësuese prindërit e mi. Dallimi më i madh midis meje dhe Russell është se, unë kurrë nuk do të bëjë asgjë për shqetësimin e tyre aq shumë sa që unë do të të shpëtojnë nga shtëpia ime.

Një adoleshent i cili ka qenë përmes përvojave të njëjta si Russell ndoshta mund të lidhen më shumë për atë se unë, por ajo që ne të gjithë adoleshentët kanë të përbashkët, është se ne Reflektoni për jetën tonë si Russell dhe të mendojnë shumë për kuptimin e jetës veçanërisht në qoftë se dikush i afërt që na kanë vdekur, atëherë papritmas kuptimi i jetës bëhet më e rëndësishme për të menduar. Në këto aspekte sjellje dhe mendime për jetën e tij Russell Reflektoni lufton të gjithë të rinjve të brendshme me kuptimin e jetës

Unë mund të mbiçmuara identifikohen me Russell, sepse kam pasur lufton të brendshme me kuptimin e jetës përpara, në një mënyrë shumë të ngjashme, sidomos pyetja "Çfarë ndodh me ju, pasi ju kanë vdekur?"
Russell citon Hamleti është "Të jesh apo të mos jesh", kur mendimi i tij për vdekjen dhe kjo është një dëshmi nga Adoleshentët bookthat mendojnë për vdekjen.

Sinqerisht, unë mendoj se historia tregon për kuptimin e një djalë adoleshent së betejave të jetës, në sametime ajo është ndryshimet dhe se ai ka frikë nga ndryshimet. Negative për librin është se autori tokës janar mund të kemi përshkruar ndjenjat e tij, mendimet më në thellësi se ata ishin, se ajo do të havebeen shumë më e lehtë për të kuptuar emocionet e tij. Libri mund të ketë qenë më shumë fiziologjik se sa ishte, për të marrë një ilustrim më të mirë të mendimeve të tij.

Russell diskuton shumë për kuptimin e jetës, në vdekje otherwords. Unë besoj se ai diskuton kaq shumë për këtë, sepse babai i tij i dashur ka vdekur, i cili ishte një pjesë e madhe e jetës së tij dhe kjo është arsyeja pse ai filloi të mendoj për atë temë. Plus "njeri i bezdisshëm" Z. Hagë - është një djalë i mirë, por Russell nuk e ka hidhëruar mjaftueshme për atin e tij dhe ai nuk mund të le askënd të re në zemrën e tij. Ai nuk e dinte babai i tij mirë se kur babai i tij ishte gjallë dhe kjo është ndoshta arsyeja më e madhe pse ai nuk duan të jenë miq me njerkun e tij. Jo vetëm KA babai i tij vdiq, nëna e tij sapo i martuar dhe ai vetëm mori një njerk. Sjellje dhe mendime për jetën e tij Russell Reflektoni lufton të gjithë të rinjve të brendshme me kuptimin e jetës, sepse ai mendoj për gjëra të tilla si vdekje, vetëvrasje dhe ikin nga shtëpia - si të rinjtë të mendojnë për të përbashkët. Ai arrin në disa përgjigje Lidhur me vdekjen, ai nuk mendon se i vdekuri janë diku rreth shpirtrat, ai mendon se ata janë vetëm jo aty dhe thatthere nuk është një jetë e përtejme.

Unë mendoj se Russell është një adoleshent që është shumë i ngjashëm shumë adoleshentë dhe se lufta e tij për t'u marrë me jetën e tij dhe identiteti i tij është shumë e ngjashme me jetën e shumë adoleshentët rebel 'dhe identitetet. Por për të qenë më të saktë, çdo adoleshent ka ndoshta kishte betejat e brendshme me kuptimin e jetës të ngjashme me Russell. Adoleshentët luftojnë shumë me kuptimin e jetës që ata janë drejtuar drejt moshës madhore që thjesht do të thotë marrjen më shumë përgjegjësi dhe qenë të pambrojtur ashtu si Russell.

Anika Hossain

based on 5 ratings Personazhi kryesor natës Heathrow-it, 2.1 out of 5 bazë të 5 ratings
Personazhi kryesor natë Shkalla e Heathrow-së


Projektet e ngjashme shkollore
Projektet e mëposhtme janë shkollave që kanë të bëjnë me karakterin kryesor të natës Heathrow ose që janë në asnjë mënyrë në lidhje me karakterin kryesor të natës Heathrow së.

Koment karakterin kryesor Heathrow mbrëma

|