. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Shkolla punë Kërko

Dobishme për vdekje

Topic: Shoqëria
| More

Harry eci deri ashtu si ai përdori pikërisht në 6:58 për të përshëndetur dhe për të marrë postën postier në dorën tuaj. Ai shkoi në, u ul per kafe dhe priste leh e Simpson e fqinjit qen. Fqinj, z. Andersson, zakonisht shumë të përpiktë të zakonshme ecin e tij në mëngjes me Simpson. Harry sighed kënaqësi dhe u vendosën në kolltuk e reja janë IKEA. Shumica e mobiljeve Harry ishte krejt IKEA. Nëse ju dukej me të vërtetë afër në shtëpinë e Harry mund të shihni se dhomat ishin identike me faqe të caktuara të 2005 vårkatalog IKEA-së Ju mund të gjeni aty gjithçka nga raft librash podiumin Hugo Billy dhe tavolinë Johan, të gjitha mobiluar si një kopje e katalogen.Harry është një agjent i talentuar, por mjaft i vjetruar, i cili e specializuar në krimet e vrasjes, ku është i përfshirë. Tre vjet më parë ai mori një çmim shumë të veçantë - ai u dha si një çmim për kohë të gjatë ai ka punuar në stacionin. Por kjo nuk ishte befasi që Harry nuk është vetë morën pjesë në ceremoni për të marrë çmimin. Ajo ishte në vend të Ivan tij asistent të bëjë.

Ivan është 35 vjet më të rinj se Harry dhe nuk është shumë i talentuar. Ai admiron Harry jashtëzakonshme dhe të kërkoni deri në atë si një hero. Për ligjin Harry Ivanit të fjalës. Harry nuk është aq entuziast për asistent i tij i ri, pasi ai pak sekrete nuk më pëlqejnë aq shumë.

Harry fillon për të vënë në rrobat e tij në mënyrë në të cilën ai zakonisht bën. Së pari, çorape dhe pantallona të shkurtra boxer, por atëherë ai ka zakon të çuditshme të marrë në këpucët e tyre. Këtë ai ka bërë që nga fëmijëria. Arsyeja është se një herë kur ai ishte i vogël, ai filloi të prindërve të djegur. Harry ishte gati për të marrë veshur dhe kishte arritur të marrë në të gjitha rrobat përveç këpucë. Ai u detyrua të ikte nga shtëpia në çorape të drejtë dhe pastaj të shohin shtëpinë tuaj djeg plotësisht. Kjo e bën Harry që nuk duan historia të përsëritet. Ai fillon, pra, gjithmonë për të vënë në këpucët e tij.

Kur Harry lë në shtëpi dhe në drejtim të makinës së tij, ai e sheh se si Simpson do të konkurrojnë pa një treshe. Harry përpiqet për të mbrojtur kundër Simpson, por është shpejt në dy këmbë dhe t'i japë atij disa puthje lëngshëm në mëngjes. Kjo Simpson bëni çdo mëngjes, dhe Harry është me të vërtetë një dashnore e kafshëve të nxehtë, por këtë mëngjes të veçantë, Harry nuk ka pasur kohë për të pirë kafe e tyre për shkak të një thirrjeje telefonike urgjente nga stacioni policor. Harry është zemëruar dhe hedh veten nga një numër i fjalëve të pasjellshëm, të dy Simpson dhe z. Andersson, i cili është gulçim vijnë nxiton për të kapur qenin e tij.

Kur Harry pastaj të shkoj në punë, ai është ende i zemëruar dhe i thotë pothuajse të gjithë të dështoj jashtë, por kur vjen Ivan në zyrën e tij të cilët kanë vëmendje.

Ora tani është 17:30 afrohet dhe Harry, pas një ditë mjaft të rutinë u kthye në shtëpi. Pastaj ai hëngri darkë dhe u ul për një kohë në karrige IKEA nyinhandlade ai ngrihet dhe i hedhur sytë nga dritarja për të kapur sytë e Z. Andersson, por ai nuk është në horizont. Harry ka pak fajtor për të pasur qortoi fqinjës së saj në mëngjes dhe do të vërtet si për të vënë gjërat e duhura. Ndërsa ai shikon drejt Andersson bosh, pandezur të gjithë shtëpinë. Kur Harry duket deri në dritare të tretë nga e djathta në katin e dytë (që është, dhoma gjumi Andersson së), ai e sheh se dritarja e ka të hapur dhe ai e dëgjon një akoma ankohen. Kjo tingëllon si një shkrirjes të ulët shumë ulëritës të Simpson. Harry mendon për një moment dhe pastaj vendos të trokas në Z. Andersson të kërkoj falje për atë që ka ndodhur më parë.

Pastaj ai do të trokasin në se ai e sheh se dera është paksa e hapur. Harry Thirrjet në shtëpi disa herë, por të marrë asnjë përgjigje. Ankuar është bërë shumë më e lartë. Harry shkon deri në shkallët dhe në dhomën e gjumit. Ka në katin është z. Andersson mjaft zbehtë me një kavo çeliku rreth qafës dhe të drejtë tjetër për të, si një shok besnik, është Simpson, me një gjak të vogël në një cep të gojës së tij dhe të hundës. Harry shkarkoj sa më shpejtë si ai mund në kabllo çeliku, por Andersson ka vdekur dhe më gjerë shpresë. Pavarësisht nga kjo, për të thirrur ambulancën Harry, sepse kjo është pjesë e procedurave të policisë dhe të thërresë atë në stacion për backup.

Menjëherë pas kësaj vjen Ivan dhe pesë policë të tjerë kanë hyrë. Si Ivan ngrihet në dhomën e gjumit duke kërkuar Harry një pjesë të madhe fashë, krejtësisht të reja në krahun e djathtë e tij të sipërme. Pas inxhinierët kanë marrë mostrat e tyre, fotografi vendin e krimit dhe disa të tjera në pyetje fqinjët e kthimit ekipi në stacionin e policisë. Por mos harroni të fådjurskyddsjouren të largohen përkohësisht Simpson në strehim të kafshëve.

Në stacionin e policisë, ata fillojnë të shikuar për të dyshuarve të mundshëm në të çon askund. Të gjitha arsyetimi të çon vetëm në përfundon i vdekur. Në fund, Harry një ide, ai dëshiron të bëjë testimin e ADN-së në gjak nga hunda dhe goja Simpson. Ajo duhet me siguri i përkasin autorit të krimit!
Harry dhe shkencëtarët e mjekësisë ligjore të shkojnë në strehë për qentë dhe macet, dhe duke kërkuar deri Simpson, i cili është shumë i zymtë i qetë në mjedisin e tyre të ri. Ai i habitur Simpson është atëherë tharë me kujdes rreth hundës së tij dhe goja e dy burrave. Që nga gjaku është tërësisht të re për analizë të ADN-së që do të përfundojë shpejt shpjegon shkencëtarët e mjekësisë ligjore - me kusht që nuk është një mostër përputhen tashmë në regjistër. Një policisë me sirenat vajtim, atëherë të drejtuar mostrat e gjakut për në laborator mjeko-ligjore. Dy orë më vonë të bjerë zilja.
Një punëtori nate farmaci femra në laborator tregon Harry se në fakt ajo u godit!
Gjak nga goja qeni takon IVAN Mirkoviq.
Harry merr deri ngadalë. Ai ndjehet mjaft e fortë. Së bashku me dy oficerë të tjerë, ai arrestoi atëherë dhe Ivan, i cili i habitur buzëqeshje ndezur në to. Ai vetmi shpjegim është që Harry në mëngjes tha se "Unë dua të ndyrë të vrarë Anderson".

Në ditët e sotme, që jetojnë një jetë normale Harry pa "vertetes". Ai gjithashtu ka një banesë të re shtëpie - Simpson shoku i tij. Ata kishin strehë e kafshëve ka vendosur të vrasë qen i humbur, por pastaj nuk e kishte ndërhyrë Harry dhe tha se do të kujdeset për atë. Ajo ishte në fakt në sajë të vrasjes guximshme Simpson mund të zgjidhet aq shpejt!

based on 1 rating Dobishme për vdekje, 5.0 nga 5 në bazë të 1 rating
| More
Rate të dobishme për të vdekjes


Projekte të ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë dobishme për vdekje apo në ndonjë mënyrë lidhur me dobishme për vdekje.

Koment mbi të dobishme për vdekje

« | »