.nu

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

HTML - Kursi

Ajo që më shohin si internet është e gjitha "web" e saj, pra, të gjitha këto faqet e informacionit me imazhe, tekst dhe lidhje.
Duke parë në "faqet" Interneti duke përdorur shfletuesin, p.sh. "Netscape" ose "Microsoft Internet Explorer".
Kjo punon në mënyrë të tillë që shfletuesi lexon të ashtuquajturat kodet burim që të gjitha vendet janë të ndërtuara.
Këto kode janë quajtur HTML. Gjuha HTML është e përbërë nga të ndryshme "tags" që tregon se si shfletuesit për të krijuar dokument që ju po kërkoni në.
Dikush mund të bëjë faqet e internetit në disa aplikime, por mënyra origjinale është për të shkruar kodi veten në të tilla Notepad.
Nëse unë tani do të donte për të dhënë një faqe në internet që tha "Emri im është i krishterë dhe kjo është faqja ime në shtëpi" në
kështu që Kodi do të duket si ky sätt.jag quajtur të krishterë, dhe kjo është faqën time

Rezultate:

Tani pyesni veten se çfarë këto tags që ne shohim të përfaqësuar
Duke treguar shfletuesit se ajo që është këtu është një kod html.
Displays nga ana se kjo përfundon kodin html.
Tregon se këtu fillon përmbajtjen aktuale (ajo që është parë për surfer) në faqen e internetit
I tregon shfletuesit për të hequr përmbajtjen jashtë.

Në këndin e sipërm të majtë të imazhin e mësipërme ju mund të shihni tani se ajo është Netscape. Netscape është sepse webläsarprogrammet në këtë rast është quajtur Netscape. Shumica e njerëzve përdorin pjesën e sipërme të dritares për të shfaqur titullin e faqen e internetit, në qoftë se unë dua që ajo të jetë p.sh. "të krishterët Faqe Hyrëse Kursi" dhe unë do ta bëj këtë në kodin HTML në këtë mënyrë.
Emri im është i krishterë dhe kjo është faqën time

Siç mund ta shikoni kam vënë këtë kod sipër si titulli nuk i përket përmbajtjes aktuale të faqes.
Tag për të marrë tekstin në këndin e sipërm, atëherë, për shfletuesin që të dini se kjo përfundon titullin.
Rezultate:

Nëse unë tani e kuptojnë se unë dua që të ketë përmbajtjen e tekstit në qëndër e në të majtë në mënyrë që unë të mbjell tekstin që unë dua në mes me

dhe
për të treguar se ku unë dua të centrimin për t'i dhënë fund
Kodi kështu duket si në vijim:
Emri im është i krishterë dhe kjo është faqën time

Ky është një tekst që është jashtë CENTER kodim

kjo është arsyeja pse ajo është më e largët vänster.Nu unë gjithashtu shkroi tag
sepse kam kërkuar për të ndryshuar vijën.
Rezultate:

Nëse ju doni për të ndryshuar letër madhe madhësinë lojë / font (p.sh., madhësia 5) kështu shtretër mund të hyjë në pjesën e dëshiruar të tekstit në
dhe pas tekstit për të treguar ku madhësia për t'i dhënë fund.
Shumica e njerëzve do të duan që të ketë fotografi në anën e tyre, shumë, dhe pastaj e përdor
Natyrisht, ne duhet gjithashtu të jetë në gjendje për të link-faqet e tjera dhe gjithashtu tag për këtë duket si në vijim.
këtu ju shkruani tekstin që ju të klikoni në të bëhet i lidhur, ju mund të vendosni një foto këtu në qoftë se ju mendoni se është nicer. Pastaj të përfundojë atëherë me

Natyrisht ka shumë e etiketave të tjera që e bëjnë të mundur për të qepur faqen e saj të përsosur, por këto që ju të mësoni si ju shkoni. Në internet ju mund të gjeni listën e të gjitha tags ju do të duhet ndonjëherë, dhe ka edhe foto në qoftë se ju nuk mund të prodhojë ato vetë.
Tani në qoftë se ju keni arritur të shkruaj deri coding HTML për një faqe interneti, ju ruani format teksti * .html
dhe dërgon dosjen për një server duke përdorur një program FTP. Kjo procedurë zakonisht shpjegohet nga pronari server. Pothuajse të gjitha faqet e internetit janë të përbërë nga disa dokumente të ndryshme, por dokumenti kryesor duhet të jetë me emrin index.html, atëherë faqet që ju të link nga faqja kryesore nxehtë vadsomhelst.html

Një nga faqet e mia është që të shikojmë në http://home7.swipnet.se/~w-75908/

based on 1 rating HTML - Kursi, 1.0 nga 5 bazuar në 1 vlerësim
Vlerësoni HTML - Kursi


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me HTML - Exchange ose në asnjë mënyrë në lidhje me HTML - Course.

Koment HTML - Kursi

« | »