.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

HTML - Kursi Shpejta

këtu është një kurs përplasje në html.
[1] Hap një Notepad bosh në kompjuterin tuaj.

[2] Shkruaj inehåll, html nuk është e vështirë, është e lehtë!

[3] Përmbledhje e një faqe interneti shumë të thjeshtë html.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mirë se vini në faqen time ..


Spin tjerr ... ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[4] Përshkrimi:

-
- Kjo është kodi html ...
- Faqe Inehållet është këtu ..
- Teksti që vishet ...
-

vendosni objektin në mes të faqes.
- Picture në faqen ..
-
Dashuri në sfond ..

based on 6 ratings HTML - Quick Kursi, 2,8 nga 5 bazuar në 6 vlerësime
Rate HTML - Kursi Shpejta


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me HTML - Quick kurs apo në asnjë mënyrë në lidhje me HTML - Quick kurs.

Koment HTML - Kursi Shpejta

« | »