. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Kap SNAKE

Chipper Snakes hahet minj, chicks dhe voles.
Snakes MOST therur janë afërsisht 65 cm e gjatë, por ajo ka gjetur gjarpërinjtë therur që është 100 cm e gjatë.
Një nepërkë MUND TË DERI NE 20 VJET.
Kap SNAKE KA dy ndriçues GIFT. ATA JANE Përafërsisht gjysma A CM LONG. VENOM del në shpinë dhe e prekni të dhëmbit. Një nepërkë ikur Kudo por secili eci mbi ose marre SO sulmin. Një nepërkë mund të vrasësh një njeri, por zakonisht takosh njeriun.
NËSE janë kafshuar DUHET JU SHKO NE SPITAL. KU MUND TË CILAT ËSHTË Serum një antidot.
Meshkujt Viper mund të luftojë për nder. Kush e merr e ngjeshur DHE NUK DO JAP tharëse.
Ka 40 lloje të ndryshme të Viper në botë. MOST gati në Afrikë.
Vipers VJEN NGA WINTER fole Në mars-prill. Pastaj disa javë diellore për të rritur temperaturën e trupit. Pastaj zëvendësojë lëkurat. Ajo quhet në kënetë.
SINCE Dyshja SEJ E erërat përreth çdo bisht të.
Fëmijët janë të lindur në gusht deri në shtator.
Femra lind 4-20 KIDS. ATA JANE 12-23 cm të gjatë.
WINTER BUILD qëndrimin gjykatë në TERREN DHE ESHTE afër njëri-tjetrit për të mbajtur ngrohtë.

based on 1 rating Kap SNAKE, 2.0 nga 5 në bazë të 1 vlerësim
Rate kap SNAKE


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë kap gjarpër ose në asnjë mënyrë në lidhje me kap e gjarpër.

Koment Grab gjarpër

« | »