.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Si është një swing golf?

Hyrje dhe qëllimi

Golf është një sport që shumë e konsiderojnë të jetë një kalim kohe i çmendur për burrat dhe gratë të cilët janë të vendosur shumë në shoqëri dhe të kenë më shumë para se ata e dinë se çfarë të bëjë me të. Shumë besojnë se menaxherët në punë merr pasditen e saj të lirë dhe të dalë në fushën e golfit për një 18 vrimë të rrumbullakët rekreative dhe përfundimit të marrëveshjeve në botën e biznesit, si dhe të bëjë njohurit të reja.
Por në kundërshtim me atë që shumë mendojnë, golf është një sport shumë fizikisht duke kërkuar. Një 18 vrimë të rrumbullakët të vështirë në trup dhe kjo është shumë e lehtë për të dëmtuar dy mbrapa dhe wrists.
Kam për qëllim për të provuar se ajo është më e vështirë dhe më e fuqishme për trupin se sa duket për të marrë swing përsosur golf dhe për të kryer në kulmin e golfit.

Çështje

Si fizikisht duke kërkuar është golf? Të cilat muskujt janë të përfshirë në një aktivitet të golfit? Sa e zakonshme është që ata të dëmtojë veten duke luajtur golf dhe nëse po, cilat janë lëndimet më të zakonshme?

Metodë

Kam shikuar në vende të ndryshme në internet dhe gjithashtu ka gjetur përgjigje për pyetjet, dhe ka marrë një shumë të informacionit me anë të librave të ndryshëm. Kam marrë shumë këshilla nga Ati im që është trajneri golfit dhe që unë të luajë golf atëherë kanë përvoja ime personale e këtij sporti ka qenë një ndihmë shumë kur unë kam qenë në gjendje të lidhen me atë që unë shkruaj në lidhje.

Rezultatet

Në mënyrë që të bëhet një lojtar golfi mirë, ju duhet të keni një trup që mund të trajtojë masa të rrepta fizike. Kjo nuk është e mjaftueshme për të trajnuar me klubet e golfit dhe topat e golfit, trupi ka nevojë edhe për trajnim të rregullt fizik. Pro kanë kuptuar tashmë se trajnimit fizik është një përbërës kyç për një lojë më të mirë golfit, dhe kjo është kryesisht në sajë të Tiger Woods si trajnimit fizik për lojtarët është njohur gjithnjë e më shumë. Me aktivitet e saj të fuqishme ai ka treguar se një trup të arsyeshme mund të heqë Meksikën në një nivel të ri. Annika Sorenstam është në rrugën e njëjtë. Ajo ka qenë mbretëresha golfing në botë në disa vite, por vetëm pasi ajo ka filluar ngritje peshat rregullisht si rezultatet aktuale kanë mbërritur. Çdo ditë ka një pushim, ajo shkon një dhe një trajnim peshë orë e gjysmë në palestër dhe ajo bëhet më e fortë, më i pakët dhe të kenë ekuilibër më të mirë. Ajo kthehet tani disqet e saj rreth 30 metra e gjatë, dhe sipas saj, kryesor trajnimi arsyeja forca.
Sigurisht kjo nuk është vetëm lojtarët profesionistë dhe të elitës që kanë nevojë për trajnime fizike. Lojtarët e të gjitha niveleve mund të përmirësojë lojën e tyre dhe shëndetin e tyre fizik duke praktikuar ligjin.

Pra, si është me të vërtetë ndodh? Muskujt Golf? A janë ata? Me paragjykimeve shumë njerëz kanë marrë golfit do të mendojnë se nuk ka të ashtuquajturat muskujt e golfit. Por gjithçka që ka shkuar një raund të 18 vrima në një kurs golfi, nëse ajo është kodrinore apo e rrafshët, mund të dëshmojë se ajo ndjehet mjaft ashpër në trup pas. Jo më pak në shpinë dhe shpatullën / supet. Pra cilat janë muskujt kryesore të përdorura në një aktivitet të golfit? Përgjigja është - kjo nuk është e mundur të thuhet se një ose disa muskujt specifike janë më të rëndësishme. Një swing golf është një lëvizje shpërthyese dhe i tërë trupi është i përfshirë në furnizimin e energjisë që është lëshuar në ritëm dhe goditi topin.
Një studim amerikan tregon se njerëzit që të luajë golf zakonisht kanë probleme me shpinën e tij, ndërsa ai është më shumë i zakonshëm në gratë me probleme në kyçet e duarve. Ky lloj i dëmit mund të parandalohen nga, për shembull, pesha e trajnimit për të trajnuar muskujt specifike. Burrat marrin më shpesh në më shumë kur ata duan për të goditur topin larg dhe në vend të bëhet në mënyrë që ata të forcuar muskujt, dhe lëvizja rrotulluese bëhet e ashpër dhe rruga e gabuar. Kjo është reflektuar edhe në betejën aktuale kur topi ose shkon shumë më e shkurtër se zakonisht, ose kështu që shkon shtrembër. Kjo është për shkak se forcat që punojnë kundër njëri-tjetrit. Që përfshin Man 2 muskujt kundërta apo tensionin si ata punojnë kundër njëri-tjetrit dhe të veprojë si një frenave në vend të gjenerimin e energjisë.
Në gratë, shpesh është për shkak se ata janë shumë të rastësishëm, dhe beteja shkon keq. Pastaj wrists vepron si një lloj të varen në një aktivitet të golfit, kjo bëhet gratë achilleshäl. Por edhe kjo mund të jenë të trajnuar me trajnimin e rezistencës për të forcuar kyçet e duarve në mënyrë që ata do të jenë më pak të prirur për të dëmtuar. Next të lëndimeve dore në gratë janë të drejtë mbrapa - shpinë mesit më specifike.

Por gjëja interesante për Meksikë është aftësia e lojtarëve për të koordinuar gjithçka. Një duhet të mësojnë për të koordinuar muskujt e trupit për swing golf të jetë e mirë dhe të jetë në gjendje për të kryer në të mirën e tyre në fushën e golfit. Kjo është një teknologji në vetvete, duke e ditur se kur do të le të muskujve të pushojnë në një tjetër zëntë vendin mbi punën.

Një swing golf është shumë komplekse dhe shumë interesante për studim. Kjo nuk është vetëm një ose dy muskujt që punojnë - kjo është një të plotë 22 muskujt e përdorura në zbatimin e një aktivitet të golfit.
Një ritëm normal golf përbëhet nga 3 pjesë
* Backswing
* Krahut Forward
* Ndiqni përmes

Backswing mund të shihet si një era-up shtrirë muskujt dhe duke i bërë ata të gatshëm për të dalë në krahun e përparme. Krahut aktual para është pjesë e lëkundur, ku 100% e shpejtësisë dhe energjinë e gjeneruar. Është ky hap që do të përcaktojë se beteja do të jetë. I ashtuquajturi ndjekin përmes është ajo që shumë e konsiderojnë të dhënë swing tuaj një "nënshkrim". Kjo tregon se sa të përkushtuar ju jeni si një lojtar golfi.

Sepse krahut është pjesa ku 100% të energjisë dhe shpejtësia gjeneruara, është kjo lëvizje, ne do të shikojmë dhe analizuar për të parë që muskujt janë duke bërë atë. Krahut Front fillon me hips rrotullohen anash nga e djathta në të majtë dhe kjo aktivizon këto muskuj;

Höftrotatorerna Lateral:
* Gluteus Maximus
* Gluteus medius
* Mini miut gluteus
* Quadratus Femoris
* Pyriformis
* Superior Gemellus
* Gemellus Inferior
* Sigurues Internus
* Obdurator externus

Krahu Front ndjekur ardhshme me rotacion anësore e shtyllës kurrizore dhe muskujt këtu janë:

Ryggrotatorerna Lateral:
* Jashtme zhdrejtë barkut
* Multifidus
* rotators

Kur përsëri është ndërruar, se është koha për shigjetat të rrotullohen në një veprim në rënie duke tërhequr në të dy krahët nga djathta në të majtë. Fillimi i kofshën e djathtë dhe poshtë në një rreth si lëvizje, nëpërmjet kontaktit me topin, ku të dy krahët janë zgjeruar plotësisht.

Muskujt kryesore e krahut:
* Pectoralis të mëdha
* Pasmë trekëndësh
* Teres Major
* Latissimus muskujve dorsi

Extensors e parakrahët:
* Triceps brachii
* Anchoneus

Grupi i pestë dhe i fundit muskujve që është i përfshirë në krahun e përparme është Extensors mbikëqyrur dhe flexorerna.

* E drejta flexor radialis Carpi
* E drejta flexor ulnaris Carpi
* zgjatues Majtas radialis Carpi
* zgjatues Majtas ulnaris Carpi

Dhe ende kjo është vetëm krahut front i cili është analizuar. Një duhet të mbani në mend se ka një krah mbrapa dhe një ndjekin përmes me të, të mos harrojmë milje që ju të vërtetë të shkojnë në fushën e golfit ose me një karrocë ose ta mbani me to klube, duke rezultuar në stres më të madh në trup dhe duke përdorur më shumë muskujt .

Diskutim

Pra, çfarë është gjendja e Meksikës, atëherë? A është një sport për dembel dhe i pasur?
Për mua, golf është një sport shumë aktive dhe kjo është një stërvitje e mirë për të trupit për të marrë një raund të 18 vrima. Nuk janë të trajnimit pothuajse të gjithë muskujt e trupit, kur Meksika përbëhet prej lëvizjeve në mënyrë të ndryshme. Kjo nuk është vetëm një e drejtë deri poshtë në aktivitet të golfit që e bën Meksikë. Ritëm është vetëm pjesa që ju përdorni kur ju doni të goditur topin. Por atëherë ju keni momente ku ju shkoni me të. Dhe disa kurse mund të jetë shumë e kodrinore, e cila padyshim kërkon më shumë përpjekje në trup dhe më shumë muskujve. Por edhe një kurs banesë jep trupit një stërvitje të mirë. Një raund i zakonshëm 18 vrimë është afërsisht një shtrirje 5 milje për të ecur. Dhe kjo është vetëm për të marrë rreth pista. Atëherë ju jeni në mes të të gjitha llojet, duke përdorur pothuajse të gjithë trupin në backswing, ritëm përpara dhe të ndjekin përmes. Dallimi në mes të golfit dhe futbolli, për shembull, është se golfit është shumë kopshtin për të nyjeve dhe muskujt. Ajo ka kryer një hulumtim treguar se golfit është një "sport të shëndetshëm." Kjo do të thotë se golfit është një sport që mund të kryhet nga një moshë të re në moshën e vjetër. Kjo është një sport që është i butë në nyje dhe shumë i butë në trup, edhe pse ai përdor më të madhe të trupit për të praktikuar këtë sport. Pjesët e trupit që ju keni probleme me të është zakonisht shpinë mesit, kyçet e duarve dhe supet. Kjo mund të shkaktohet nga të dyja mbi tendosje, se ai nuk nxehet si duhet, lëvizjet e gabuar ose ata nuk do të zgjas muskujt më pas. Shumë mjekë rekomandojnë golfit drejtë si një sport për shkak se ajo është aq i butë në trup dhe kjo është një sport që ju mund të përshtatet plotësisht pasi aftësitë e tij dhe atë që ju mund të trajtojë. Është për këtë arsye që kaq shumë njerëz të moshuar mund të angazhohen në këtë sport shumë, si dhe lojtarët e rinj. Pastaj kanë aspektin social të sportit me. Kjo është një port të vetme, pra, duke luajtur vetë, por për të bërë atë në një grup.
Pra, shuma e studimit tim këtu tregon se golfit është një sport i madh në qoftë se ju doni një i dobët e më muskujt në trupin e tij, por të ketë stres të ulët dhe dëme.
Elaine Patterson

based on 16 ratings Si është një swing golf ?, 3.0 nga 5 në bazë të 16 ratings
Shkalla Si është një swing golf?


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Si një golf lëkundur? Apo kush është në asnjë mënyrë në lidhje me Si është një swing golf ?.

2 Përgjigjet për të "Si është një swing golf?"

  1. Panjohur më 27 Janar 2010 në 22:53 #

    taaaaaaaaccccckkkkkk kjo është pikërisht ajo që unë isha duke kërkuar për, :)

  2. Mary më 13 prill 2012 në 10:08 #

    Një raund i 18-vrimë do të jetë 5 mil është e mjaftueshme për të marrë në, unë do të thoja rreth 1 mil. Përndryshe, një artikull i mirë.

Koment Si është një swing golf?

« | »