. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Në hijen e Diellit

Subjekti: Anglisht , Tjetër

Dielli u rrit me një buzëqeshje të lumtur dhe të larë larg lotët e natës. Shndriste dielli në mëngjes përmes dritares së kalasë dhe e bardhë me flokë Mbretëresha u zgjua dhe shikoi përreth në dhomë.
Ajo kishte një dhimbje koke kec dhe sytë e saj ishin të lodhur. Ajo u ngrit dhe eci nëpër dhomë në dritare e madhe qelqi. Sytë e saj shikoi nga mbretërisë së saj, diçka po ndodhte.
Mbi të mbretërisë nuk ishte një shtresë e trashë me mjegull.
Dikush trokiti në derën e saj dhe mbretëresha shpejtoi të vishen veten në një fustan të hollë të bardhë me një tren të gjatë. Ajo hapi derën dhe një nga shërbëtorët e saj dolën në dhomë.
"Më falni, Mbretëresha Cazetra. Kam marrë një lajm shumë i trishtuar për të të treguar ty. Ne kemi vërejtur vetëm disa gjëra shqetësuese në rrethin e diellit. Diçka ose dikush është duke u përpjekur për të mbuluar diellin dhe të bëjë dielli zhduket. Njerëzit në pjesën perëndimore të mbretërisë kanë parë një grua me pamjen e një mbretëreshë dhe ajo është aq e errët si nata. Dhe kjo nuk është e gjitha, Mbretëresha ime. Kjo gratë është bërë mjegull dhe në qoftë se ne nuk mund ta ndalojë atë ajo do të mbulojë diellin dhe thatwill shkatërrojë tërë mbretërinë dhe veten. "
Mbretëresha Elf u kthye dhe ajo lëshoi ​​përmes dritares. Mbretëresha e bardhë me sy të mbuluar fytyrën e saj në mënyrë që shërbëtori i saj nuk mund të shohin lotët. Kjo dhimbje koke u vrasjen e saj dhe ajo ndjehet si ajo duke bërë tani? Fjeti gjithë natën këtë.
Dhe kur ajo shikoi nga dritarja dhe pa mbretërinë e saj ajo nuk mund të qëndrojë mendonin se mbretëria e saj do të bien larg. Ajo larë larg lotët dhe eci kaluara shërbëtorin e vet.
"Faleminderit për mua duke i thënë këtë, unë do të marrë një shëtitje në kopsht. Unë duhet të mendojnë. "Ajo u zhduk në një nga korridoret që çojnë në kopsht. Ajo shikoi rreth e rrotull në sallë para se ajo të filluar running.
Kur ajo doli jashtë në kopsht ajo ra në gjunjë e saj dhe e mbuluar fytyrën e saj me dorën e saj. Pse, pse bëri gjithçka që ndodh tani dhe diku në kokën e saj ajo e kishte këtë ndjenjë në rritje që çdo gjë ishte faji i saj.
Një mace e zezë eci kaluara kopsht, macja shkoi për Mbretëreshën dhe kërceu deri në gju e saj dhe filloi purring. Mbretëresha goditur gishtin e saj kundër kokën e mace. Pse nuk mund të jetë jeta e lehtë, pse ajo vetëm nuk mund të fluturojë si zogjtë në qiell. Mendimet ishin të kalon nëpër kokën e saj. Kush mund That grua errët dhe pyesin se si ajo mund të mbulojë diellin, ajo duhet të jetë me të vërtetë të fuqishme.
Mbretëresha Cazetra lëvizur cat nga gju e saj dhe u ngrit në këmbët e saj dhe filloi duke ecur nëpër kopsht. Ajo nuk ka të bëjë dhimbje koke të zhduken, por ajo e bëri atë relaksohuni. Ajo arriti një shatërvan dhe shikuar reflektimin e saj në ujë. Por ajo nuk e ka parë atë që ajo e kishte pritur për të parë.
Ajo stivosur prapa, reflektim nuk ka treguar veten. Në reflektim ajo pa një gratë e errët me sy të zinj dhe një fustan të errët. Gratë në reflektimin e kishte buzëqeshi në e saj. Por kur ajo dukej në reflektim përsëri, lady errët ishte zhdukur. Në vend të kësaj, ajo pa veten me fustan të thjeshtë të bardhë dhe flokë të gjatë të bardhë.
Kush ishte se gratë që ajo kishte parë në reflektimin e ujit? Ishte ajo grua shërbëtorët e saj kishte biseduar rreth? Mbretëresha le gishtat e saj të prekë ujë, ndërsa ajo ishte duke menduar.

Ajo u largua nga kopshti dhe filloi duke ecur në kështjellë. Kur ajo arriti derën ajo dëgjoi dikë ulëritës emrin e saj. Një nga shërbëtorët e saj ishte duke ecur drejt saj.
"Mbretëresha ime, ne kemi një problem shumë të madh. Ne kemi gjetur një person që e ka parë gruan e errët dhe gjëja është se kjo është ju. Njeriu pa ju, por në një fustan të zi dhe me flokë të zeza. Dikush kanë bërë një kopje prej jush. "Shërbëtori shikoi qetësisht në të Mbretëreshës. Cazetra tronditur kokën e saj, kjo ishte shumë e çuditshme. Diku në kokën e saj i tha asaj se dikush grua në të zezë ishte ajo. Por ajo nuk mund ta besojnë atë.
"Unë do të doja të përmbushur këtë njeri." Ndjekur Cazetra shërbëtorin e saj në kështjellë. Kur ajo arriti në dhomën ku njeri ishte ajo ndaloi dhe mori frymë thellë para se ajo hyri në dhomë.
Mijëra Mendimet ishin që kalon nëpër kokën e saj dhe ajo nuk mund të ndalojë duke menduar se ndoshta njeri ishte i drejtë.
Dhoma ishte shumë i madh, me një vrimë të madhe në krye. Në dhomë ishin pesë, por. Dy prej tyre ishin anëtarë të këshillit dhe njëri prej tyre ishte njeriu që shërbëtori i saj kishte biseduar rreth. Të tjera dy burrat ishin shërbëtorë Dhe ata shpejtuan të pyesni Mbretëresha nëse ajo nevojë për ndonjë gjë.
Papritmas, diçka e madhe dhe e zezë lëvizur nëpër qiell. Dhomë mori errët dhe të errët deri sa dielli ku mbuluar.
Diçka ka ndodhur për Mbretëreshën e bardhë, ajo mbyllur sytë e saj dhe ka filluar tjerrje. Të gjithë njerëzit në dhomë pashë Mbretëreshën dhe shërbëtorët nxitoi në dritë të gjitha qirinj në dhomë. Kur të gjitha qirinj ishin ndriçohet Ata mund të shohin Mbretëresha afër. Mbretëresha Cazetra ndalur tjerrje dhe ajo ra në dysheme. Dy shërbëtorët vrapoi për të ndihmuar Mbretëreshën Kur ngjyra e veshjes ndryshuar papritmas.
Të gjithë burrat në dhomën prapa stivosur Kur Mbretëresha hapi sytë e saj të zezë. Ajo u kthye ngadalë përreth, në vend të fustan të bardhë ajo ishte veshur me një fustan të zi me një korse të errët dhe ajo kishte një diademë të bukur në flokët e saj të zezë.
"Përshëndetje zotëri!" Ajo bëri një lëvizje të butë dore dhe të gjithë njerëzit ranë poshtë në dysheme.
"Kush është ajo?" Një nga shërbëtorët e pyeti njeriun prapa tij.
"Unë mendoj se Mbretëresha është skizofrenike dhe kjo është ana e kundërt e saj."
Mbretëresha mori frymë thellë dhe prapa saj drejt.
"Unë jam mbretëresha e hijes, errësirë, vdekje, trishtim dhe dhimbje. Ju do të binden urdhrave të mia, ose unë do t'ju vrasin. "Zi-flokë mbretëresha ecte nëpër dysheme dhe ajo u ul në fronin.
"Unë mendoj se kjo kështjellë duhet një dekoratë e re." Ajo bëri një lëvizje të re të buta-dhe kalaja e tërë u kthye i zi. Burrat në katin e bëri udhëheqësit të bëjë asgjë, kjo anë i ri i Mbretëreshës ishte të fuqishme.
"Unë dua që ju të mbledhur të gjithë njerëzit nga mbretëria dhe unë dua që ata të jenë në qendër të sheshit në mënyrë që të gjithë mund të dëgjojë ligjet e reja." Mbretëresha e errët shikuar shërbëtorët Kur Ata ikën t'u binden urdhërave të saj.
Ajo shikoi rreth e rrotull në sallë me një buzëqeshje të kënaqur. Çdo gjë ishte duke shkuar në rrugën e saj.
Ajo u ngrit nga froni dhe filluan të ecin nëpër kështjellë për të arritur në pikën më të lartë, ku ajo mund të shohin tërë mbretërinë dhe në mënyrë që të gjithë mund të dëgjojë atë. Ajo hyri në kullën dhe hapi derën që të çon në ballkon që do të marrë atë në vendin lart se tërë populli. Tërë populli u ndal duke folur Kur mbretëresha hyri në ballkon dhe pashë Mbretëreshën e re me tmerr.
"Urdhërat e reja! Nëse ju nuk doni që të përfundojë si kjo, ju do të ndiqni ata. "Mbretëresha e mori njërin prej shërbëtorëve të saj dhe ishte vetëm duke shkuar për të hedhur atë poshtë nga kulla Kur Ajo papritmas kishin ngritur deri në qiell. Ajo filloi tjerrje dhe pastaj ajo papritmas u kthye për Mbretëreshën e zakonshme të bardhë.
"Çfarë ka ndodhur?", Tha njëri nga burrat në audiencë.
"Unë mendoj se Mbretëresha është kthyer prapa për veten përsëri. Unë mendoj se ajo është lënë anën e saj skizofrenike. "Përgjigjju grua pas tij.
Mbretëresha ndalur tjerrje dhe në vend të kësaj, ajo filloi me ngjyra të ndezura si një diell. Të gjithë njerëzit në audiencë filluar në Mbretëreshën e bukur që nuk përfill ngadalë deri në qiell.
"Unë jam aq i keq! 'Zhdukur Zëri i Mbretëreshës dhe mbretëresha transformohet në një diell të ri dhe të bukur ndritshëm.

Vlerësoni Në hijen e Diellit


Schoolwork Related
Vijim janë punë e shkollës është mbi të gjitha në hijen e diellit, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me të në hijen e Diellit.

Comment on Në hijen e Diellit

« | »