.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Indian Food

Është e vështirë të them asgjë për ushqim indian, sepse India është një vend shumë i madh me shumë kulturave dhe feve. Shumë njerëz hanë ushqim vegjetarian dhe, për shkak të Hinduizmit, vështirë se dikush ha viçi. Lopa është një kafshë e shenjtë për të hinduve. NUK JANE Muslimanët mbiçmuara të cilët nuk hanë mish derri, sepse derri është një aminal papastër me to.

Erëza janë shumë të rëndësishme dhe të veçantë duke pasur parasysh shijen e saj indian ushqim. Funny A është kjo erëz ne e quajmë kerri nuk ekziston në Indi. Kjo është një përzierje e disa erëza indian. Curry në Indi është një pjatë me erëza, si kerri Bean apo peacurry.

Një vakt indian përbëhet nga bukë dhe oriz, disa pjatave "të mëdha" dhe disa enët "i mitur". Rajs është vënë në mes të pjatë dhe enët pranë oriz. Oriz është pastaj përzier me enët.

Ushqimi kinez

Një pamje e zakonshme e ushqimit kinez është ndoshta "oriz dhe salcë e ëmbël dhe i lagësht." Dhe po, ushqim kinez Përbëhet nga Ai, por mbiçmuara e muchmore.

Ka një mënyrë të veçantë të tiganisje, llokoçis-tiganisje, thatgives ushqim kinez është e shije të veçantë dhe aroma. Llokoçis-tiganisje thotë që ju ngrohjes gatim vajin në një temperaturë shumë të lartë, shtoni ushqimit ju do të llokoçis-skuqura (mish ose perime në feta) dhe llokoçis shpejt Gjatë disa minuta apo edhe më pak se një minutë. Ushqim gjitha feta duhet të pyesni e madhësisë Sami dhe llokoçis-skuqur duhet të shërbehet e ngrohtë.

Një vegël e zakonshme kuzhinë është wok njohur. Një wok është një pan tiganisje rrumbullakuar përdoret për llokoçis-tiganisje, thellë-tiganisje, valë dhe steaming.

Një vakt kineze gjithmonë përfshin mish, peshk ose butak dhe perime, gatuar në mënyra të ndryshme, të gjitha me oriz.

USHQIMI AUSTRALIANE

Në fakt, nuk ka asnjë ushqim Australian. Ushqimi në Australi është një përzierje e ushqimit evropiane dhe aziatike, kryesisht mish. Kolonët e parë nga Britania në fund të shekullit të tetëmbëdhjetë solli ushqim dhe gatim fromtheir vendin e vet. Ky ushqim mbetet.

Ushqimi në Australi është përzier shkak të emigrantëve nga vende të ndryshme. Tridhjetë viteve të fundit zakonet Australiane hahet kanë ndryshuar shkak të emigracionit. Sot, ju mund të gjeni pothuajse çdo ushqim në qytetet e mëdha.

Turistët penguar hani mish kangur, por njerëzit Australian lindur rrallë bëjnë. Deleje është e zakonshme dhe të lirë.

Ngrohtë çaj më e zakonshme akull pije dhe pije alkoolike më popullore është birrë. Ka disa lloje të birrës dhe verës. Vera është prodhuar në më shumë se nëntëqind kantinat e verës në të gjithë vendin.

Shkalla Indian Food


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me ushqim indian, apo që është në asnjë mënyrë në lidhje me ushqim indian.

Koment ushqim indian

« | »