.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

E ardhmja e shoqërisë së informacionit-së

Mediat e sotme të tilla si: televizion, radio, internet dhe gazetat dëshmon qenë karakteristika kryesore e njeriut me kalimin e një kohe mjaft të gjatë. Ajo nuk ka qenë gjithmonë kështu, por sot dialogu midis njeriut dhe medpart tij janë bërë gjithnjë dixhital. Digital është e madhe, ajo ka provuar për përdorimin e TV, radio, internet dhe gazetat ka udhëtuar informacion në një normë të pabesueshme dhe duke përfshirë të ruhen në mënyrë shumë jetë. Mediat e ndryshme sot kanë shumë ndikim dhe do të vazhdojnë të jenë të përgjithshme të dhëna ndërmjetës dhe opinion-ish në framtiden.Det medium që është në rritje dhe në rritje sot është e internetit dhe unë nuk mendoj se është aq e mirë për një shumëzuesit në mbarë botën si ka vende sot të cilët nuk kanë të holla ose të kushteve për një shoqëri të IT. Ata pastaj do të mbetet me të dënuarit në zhvillim e cila nuk është e mirë në afat globale. Është e vështirë të parashikosh të ardhmen, por unë do të përpiqem. Këtu janë katër media të ndryshme ne kemi punuar dhe dëgjuar në lidhje me prezantimet.

Televizor

TV do të vazhdojë të jetë një shumëzuesit të mirë në të ardhmen dhe unë nuk mendoj se ai do të vdesë në asnjë mënyrë. Arsyeja që unë mendoj se TV do të ruhet dhe nuk bëhet më pak tërheqës është se njerëzit sot duan informacion shpejt dhe më tepër nuk duhet të bëjë një përpjekje për të gjetur informacion dhe kjo është pikërisht ajo që TV ju jep. Njeriu është i tillë dhe ne ndoshta nuk do të ndryshojë. Shpejtë dhe me vend është TV dhe kjo është pikërisht ajo që ne duam.

Internet

Interneti do të jetë më e madhe se ajo që është sot si vende gjithnjë e më shumë bëhen të industrializuara në shoqërinë e sotme. Unë gjithashtu besoj se në të ardhmen, në internet do të marrë përsipër të gazetës në transmetimin e informacionit. Arsyeja që unë mendoj kështu është se ka tashmë njerëz në autobus i cili lexon lajmin mbi një laptop të vogël në vend të lexuar gazetën dhe në këtë kompjuter të vogël, ju mund të kërkoni për atë që ju doni të merrni informacion. Nuk ju mund të bëni në gazetë, por ajo është më e thjeshtë për të bërë atë në një kompjuter, kështu që unë mendoj se interneti do të bëhet një media më të mëdha dhe më të mëdha në të ardhmen.

Radio

Radio absolutisht nuk do të vdesin jashtë. Njerëzit dëgjojnë radio çdo ditë kur ata të përzënë për të punuar për atëherë nuk ka asgjë tjetër për të bërë. Shumë gjithashtu të dëgjoni atë në mëngjes. Unë mendoj se radio është bërë aq e zakonshme për ne se ajo nuk do të kalbet larg në shoqërinë e sotme. Radio është gjithashtu një përhapës shumë të mirë të dhënash kur informacioni është i shpejtë dhe i sigurt.
Radio ka evoluar shumë, unë mendoj se në të ardhmen radio do të ketë shumë më shumë lajme se sa muzikës. Radio ka një të ardhme të sigurt nëse ju pyesni mua.

Gazetë

Gazeta, sipas mua të mesme tjetër më të mirë, unë në të vërtetë dua lexuar gazetën. Ai jep një informacion të mirë për çdo gjë të mundshme. Revista ka qenë rreth e rrotull për një kohë shumë të gjatë dhe do të vazhdojë të ketë miliona lexuesve çdo ditë. Megjithatë, në të ardhmen do të ndoshta revista për të bërë më të mëdha dhe më të mëdha, sepse ata duan të përshtaten më shumë informacion.
Këto katër media janë fitues të qartë sot dhe në të ardhmen. Por siç tha më parë, megjithatë, këto media për të na dhënë informacion, por ndonjëherë një histori më të përdredhur se çfarë në të vërtetë është thënë dhe ka ndodhur. Vetëm për të na bëjnë më të interesuar dhe për të marrë ne për të lexuar. Media ka shumë ndikim në shoqërinë e sotme dhe do të vazhdojë të ketë atë. Pa media ne nuk e kishte njohur shumë në të gjitha. Ata janë duke u bërë gjithnjë e më të zhvilluar dhe me siguri do të bëhet gjithnjë e më kompakt dhe target audienca më shumë se ajo që disa shumëzuesit të bëjmë sot. Mediat e sotme do të jetë gjithnjë e më shumë i kujdesshëm në të ardhmen në mënyrë që të mos bien ndesh me vende dhe grupe të tjera, siç ndodh sot, të gjithë shumë shpesh.

Future Society Informacion Rate


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me të ardhmen e Shoqërisë së Informacionit ose në ndonjë mënyrë në lidhje me të ardhmen e informatave të shoqërisë.

Koment mbi të Ardhmen e Shoqërisë së Informacionit

« | »