.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Paraqitje

Në këtë ese do Diskutoni filmin amerikan History X. Unë do të diskutojnë ca nga filmi për ndikimin shembull Cameron në Derek dhe Danny. Unë do të duhet të zgjodhi numrin temën tre, "Ka arsye të ndryshme pse ju keni bërë një racist (Derek, Danny, Seth, vrasës i Danny)," Sepse unë e gjej shumë interesante. Unë mendoj amerikan Historia X është një film shumë i mirë dhe ju mund të besoj se gjithë ky film është një histori e vërtetë e bazuar. Unë nuk mendoj se Derek u bë një racist Kur babai i tij vdiq, se ishte pikërisht sfond të saj. Pastaj kur Cameron u shfaqën ai fillon të luajnë me mendjen Derek, sepse mendja Derek ishte javë shumë në atë kohë. Pra, Derek bë lodër pak Cameron se ai është i madh luajnë shah. Pastaj diku rreth kur Derek u shkatërruar, Cameron duke filluar mbi çikë Danny dhe Danny është po aq e lehtë për të bindur si Derek ishte. Sepse Danny kam dëgjuar të gjitha gjërat që Derek kanë thënë dhe parë të gjitha gjërat e që qëndron Derek, dhe Danny dëshiron të bëjë Derek Krenar Kur del nga burgu.

Seth, në pjesën e jashtme ai është i madh dhe i fortë me një temperament shumë të shkurtër, por unë mendoj se në brendësi ai është një djalë i vogël i hutuar. Ai ka vetëm disa miq dhe kjo është ajo. Por pastaj ai e pa shansin e tij për të kërkuar dikë që të gjithë është frikë, dhe pak djali i hutuar mori atë shans dhe u bë djalë i madh i fortë ai gjithmonë donte të ishte. Por miqtë e tij të reja nuk janë miq të vërtetë ata janë vetëm shokët e tij sepse ai e di Derek, dhe Derek nuk ka edhe si Seth.

Unë nuk e di aq shumë për vrasësit e danny por unë mendoj se ai dhe Seth janë të njëjta. Ata duan të përshtaten në dhe të gjejnë një mënyrë për të bërë atë. Ai vepron vështirë, por psikologjinë e tij është shumë javë. Nëse një udhëheqës i madh bandës zi tha kërcim të tij, ai do të hidhen në ai vdiq. Ai Dëshironi të jetë një pjesë e bandës kështu që ai vepron vështirë në shkollë dhe në rrugë, ai ka të gjitha të përshtaten në dhe në fund ai edhe vret të bëhet një pjesë e bandës.

Përfundim

Përfundimi i kësaj eseje është Derek, Danny, Seth dhe vrasës Danny nuk janë njerëz të këqij. Truri pas e gjithë kjo është Cameron. "Ai është ai si ngarje makinën dhe Derek, Danny dhe Seth është vrarë djemtë Ata ngarje përmes." Cameron nuk dëshiron duart e tij për të marrë përgjakshme ai përdor djemtë e tjerë për të bërë punë të pista. Kur ai ulur në shtëpi duke parë televizor djemtë e tjerë të bëjë atë që ai ka thënë atyre për të bërë.

Shkalla Hyrje


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me futjen apo në asnjë mënyrë në lidhje me futjen.

Koment Hyrje

« | »