.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Emigracioni - fëmijët apatik

"Shumë nga fëmijët apatik azil nuk janë apatike e vërtetë. Ekspertët shëndetësorë dëshmojnë për herë të parë në nënat dhe baballarët të cilët fshehurazi ushqejnë fëmijët e tyre, por edhe se si prindërit aktivisht punojnë kundër kujdesin shëndetësor.

Disa javë më parë zbuloi SVD se Bordi i Migracionit ka shqetësime në 13 raste, ku fëmijët apatike mund të kishin qenë viktima të krimit. Tani konfirmon foto e profesionistëve të shëndetit prindërve që përdorin fëmijët e tyre për familjen për të qëndruar në Suedi. "

Arsyet për këtë problem:

Ka sigurisht një shkaqet numër shumë i madh për këtë problem. Kjo varet nga cila anë ju shikoni atë nga. Nga Suedia dhe shtetit kështu që ndoshta ky është një problem i madh, sepse ka kaq shumë emigrantë që vijnë në Suedi çdo vit nga lufta dhe mjerimit. Gjithkush nuk mund të marrë azil ose uppehållstillsånd në Suedi dhe pastaj ndoshta shumë familje të shihni se ka boshllëqe në ligj që e bën të mundur që të qëndrojnë në baza të rreme, kështu tricking Bordin e Migracionit suedeze që ju keni një fëmijë të sëmurë edhe pse ju nuk e keni atë. Kjo vlen sigurisht jo të gjithë familjet që kanë fëmijë të vërtetë të sëmurë, por disa.

Unë gjithashtu e kuptoj se ajo duhet të jetë shumë e vështirë për një fëmijë i cili ka përjetuar kaq shumë gjëra tragjike se ajo nuk e habit mua që disa të merrni të sëmurë.

Nëse ju shikoni atë nga familja e anën e fëmijës apatike, i cili atëherë nuk janë apatike, unë do të bëhet e njëjtë, nëse unë kishte qenë një refugjat. I kishte bërë asgjë për të mbijetuar dhe për të marrë në një vend të sigurt. Është rasti për shumë familje nëpër botë, Ne nuk mund të kthehen në vendet e tyre ata ia mbathën. Ka ndoshta disa arsye për këtë, si lufta apo askush regjimenti në vend nuk duan ata prapa.

Arsyeja e vërtetë për këtë problmet unë mendoj se media (TV dhe Radio) gabime. Ata kishin shumë shpesh raportojnë në TV për vetëm fëmijët apatik që vetëm shtrihen në shtretërit e tyre pa ngrënë. Por raportet e tilla ose e dëgjojnë atë më. A është kjo për shkak se të gjitha familjet me një fëmijë apatik janë lejuar për të qëndruar?

based on 2 ratings Emigracioni - fëmijë apatike, 5,0 nga 5 në bazë të 2 ratings
Rate Emigracionit - fëmijët apatik


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Imigracionin - fëmijë apatike apo në asnjë mënyrë në lidhje me Emigracionit - fëmijët apatike.

Koment emigracionit - fëmijët apatik

« | »