.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

John Steinbeck: Of Mice dhe Men

Historia është rreth dy burra, Lennie dhe George cilët janë të udhëtojnë në të gjithë vendin duke vepra rastësor. Lenny akull retarduar. Jo shumë, por ai nuk mund të kujdeset për veten e tij. Në vend të kësaj, ai është një njeri shumë i fortë dhe një punëtor i mirë për sa kohë që detyrat janë të thjeshta dhe monoton. Gjithë bota e tij qendrat e rrumbullakët George. Lennie është vërtetë një njeri shumë i qetë dhe të bukur, dhe të gjitha gjërat budalla që ai ka të vërtetë nuk janë për qëllim të jetë banja. Shoku i tij George është në kundërshtim me Lennie dhe kundër vullnetit të tij, ai kujdeset për Lennie. Well, nganjëherë vihet re një lloj "ne kundër tyre", miqësi, por në fund Kjo ndjenjë është zhdukur. Të dy burrat ëndërruar e të pasurit një vilë të vogël të tyre, por sigurisht që mightjust havebeen një ëndërr për të mbajtur themeselves lart.
Kur fillon historia Lennie dhe George janë në rrugën e tyre në një fermë, ku ata kanë marrë një punë. Kur ata marrin atje ata e kuptojnë se fermë nuk është një vend shumë i bukur. Njerëzit janë të zemëruar dhe pronari urren Lennie nga momenti i parë. Night Së pari, të dyja Lennie dhe George uroi se ata nuk kishin shkuar atje. Por pas një kohë duket se Lennie, George dhe një njeri i tretë, Candy do të shihni ëndrra e tyre vijnë për të vërtetë, por para që diçka të vërtetë e keqe ndodh, dhe tërë libri historia changes.The është shumë e thjeshtë dhe kështu janë fjalët. E vetmja gjë e vështirë është që të gjitha dialogjet (Dhe ata janë shumë), janë të shkruara në gjuhën e folur. Ashtu si "dush Gotta gut dhemb. Them turnips Damn Perëndia t'i jepte për mua. Ata knowed Unë kam qenë duke shkuar për të para se unë ndonjëherë të hani 'em. "I gjithë libri vazhdon të tillë dhe ai është i bezdisshëm, pas disa faqe. Mjedisi është përshkruar në fjali mjaft të shkurtra, por interesante. Dhe në dritën e mërzitshme temë kjo e bën libër magjepsës për të lexuar.

Unë nuk e pëlqen këtë libër në të gjitha, ai është i mërzitshëm, jointeresant dhe të vështirë për të lexuar. Ideja është e mirë, por autori arrin në komente më të kohëve të fundit një pjesë të librit të ngjarjeve. Gjëra interesante janë përshkruar shumë të dobët dhe gjëra të mërzitshëm si ngjyra e fëmijës është përshkruar shumë mirë. Kjo është ndoshta arsyeja pse ai e mori Çmimin Nobel, libra Fituesit "janë Zakonisht në këtë mënyrë. E vetmja gjë e mirë me librin është se autori dëshiron (përpiqet) për të përshkruar se si jeta e komplikuar mund të luten për një njeri që me të vërtetë dëshiron të sillen mirë, por nuk mund të rezistojë dëshirat papritur. Kjo është mjaft e karakterizuar mirë, besoni apo jo. Por, gjithsesi, në qoftë se ne jemi duke shkuar për të lexuar një libër që unë do të zgjedh një literaturë junk. Ky lloj i letërsisë është i komplikuar mjaft në anglisht.

based on 1 rating John Steinbeck: Of Mice dhe Burrat, 3.0 out of 5 bazuar në 1 vlerësim
Shkalla e John Steinbeck: Of Mice dhe Men


Lidhur me schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me John Steinbeck: Of Mice dhe Burrat apo në ndonjë mënyrë në lidhje me John Steinbeck: Of Mice dhe Burrat.

Koment mbi John Steinbeck: Of Mice dhe Men

« | »