.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Jupiteri dhe hënave të tij

Largësia nga Dielli (mesatare) 5,20336301 AE
Shpejtësia Web (medium) 13,0697 km / s
Sjellje e çuditshme
0.04839266
Prirje
1,30530 °
Moons
63
Kthesa
11 vjet 315 ditë 1,1 orë
Radius (medium)
778 412 010 km
Rotacionit 9 orë 55,5 minuta
Të dhëna fizike
Albedo
52%
Aksi Prirja
3,12 °
Dendësia (mesatare) 1,33 g / cm3
Diametri në ekuator 142 984 km nga
Shpejtësia arratisjes
59,54 km / s
Gravitetit në sipërfaqen
23,12 m / s2
Tul
1,899 • 1.027 kg
Temperatura në sipërfaqen
max ime agjent
110K
152 K? K

Sipërfaqe
6,41 • 1010 km2
Atmosferë
Shtytje
70 kPa
Amoniak
0,02%
Etan
0,0002%
Fosfine
0,0001%
Helium
> 17%
Metan
0,1%
Hidrogjen sulfide
<0,0001%
STEAM
0,1%
Hidrogjen
> 81%

based on 4 ratings Jupiteri dhe hënat e tij, 4.0 out of 5 bazuar në 4 vlerësime
Rate Jupiteri dhe hënave të tij


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Jupiterit dhe hënave të tij ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Jupiterit dhe hënave të tij.

Koment mbi Jupiterit dhe hënave të tij

« | »