. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Vrasja Darth wather

Subjekti: Anglisht , Tjetër

Unë jam duke fluturuar në anije kozmike tim të ri, kjo është një RM 340 Rex. Kjo është në mënyrë të qetë dhe shumë të mirë në kërkim too.
Por tani për destinacionin tim, unë jam duke shkuar për Urani ku Darth wather po ndodh përreth dhe vetëm duke vrarë njerëz. Ç'është kjo? Unë jam duke kërkuar në radar, kjo është një speedingship. Tani ajo është ngadalësuar vetëm Becides mua. Unë jam duke folur për atë në ultraslim player tim iDim monitor dvd. Ai donte të racës në Plutoni. I thashë: Po, lejon të shkojnë!
Ne kemi filluar në mënyrë të shpejtë që kam menduar për një moment pata një tronditje, por unë shaked atë off.
Ai ishte para meje, unë jam deri në 1500 km / s; Në atë moment unë nuk shpresoj se ai mori disa NOS
Në përbindësh tij. Unë jam duke marrë jashtë në atë, unë jam duke kërkuar në shpejtësimatës tim, ajo është deri në 3000 km / s, tani unë jam deri becide atë. Unë jam shtyjnë atë në të majtë dhe ..... Boom.
Ai shkon në një meteor. Po, unë jam i ngadalësuar dhe unë jam duke shkuar në qiell, ai nuk ishte lënduar, por pak shaked. Ai nuk mendoj se i ishte cheating kështu që ai më dha 3000 megapounds. Unë i thashë atij ju falenderoj, dhe unë shkova në internet bar vetëm një planet larg.
Tani unë jam aty mbi bar cyberspace, unë të eci në në bar. Kishte Bubba i cili është një elefant të veçantë me mbathje të shumta, specie. Lëkura e tij është e purpurt dhe gjuha e tij është shumë e veçantë. Ai flet me trungjet e tij. Kjo tingëllon diçka si kjo: Phiii Phuuuuu Pruuu Pliiiiiiii.
Kjo tingëllon si një jukebox duke folur për mua. Tani një robot grua vjen tek ne.
- A doni për të porositur?
- Phi Phu, tha Bubba
- Ai dëshiron një Burger hapësirë ​​me hënë djathë ekstra, unë rimbushet.
- Ok, dhe ju zotëri?
Dhe unë i thashë:
- Unë dua një Burger Neptun e me * ekstra Flens dhe një birrë të vogël ekstra hapësirë. I pëshpëriti në robot: Unë jam i makinës.
Roboti lady kokë për mua dhe u larguan.
Një ndërsa më vonë ajo kthehet me ushqim shumë të mirë-looking. Yummy, Burger Neptun ishte më e mirë e më të mirë, shije të mirë oh yes yes. Burger thjesht u zhduk dhe unë jam duke filluar të jetë e mbushur al. Deri tani unë jam duke e lënë Bubba.
-Phriii, Bubba tha.
Gëzohem që të shoh edhe ju, kam thënë. Shkuarja në vendin tim parkimi dhe nuk është, fëmija im.
Zëri im monitor pyes veten në qoftë se kam pasur një vakt të mirë dhe unë i thashë po. Bella (zëri im monitor) më tha se ishim afër tani.
Më vonë atë ditë ...
Së fundi unë jam në Urani, peizazhi është e bukur këtu. Ajri nuk është ndoshta më e mirë, por unë mund të frymë. Ora Mirë për kutinë time, duke vrarë Darth wather. Kjo është fëmijë e parë që unë jam gonna 'të bëjë, oh unë jam exited kështu.
Unë jam duke blerë gazetën për disa këshilla. Në faqen e parë unë jam duke lexuar: Darth wather në fund është i vdekur. Ai e mori jetën e tij me shpatën e tij lazer. Kështu që unë mendova çfarë jam unë do të bëni tani?
Pastaj Bella tha: edhe pse nuk mund të shkojmë rreth e rrotull? Unë i thashë pse jo, kjo është një ide e mirë.
Ne kemi filluar të eksplorojnë fshat, ajo ishte shumë e bukur, unë mendoj se unë dua të lëvizin këtu.
Urani mori gjithçka, spacebar, banjo hapësirë, madje edhe një plazh hapësirë ​​me zonjat e bukura. Siç thashë më parë Urani marrë gjithçka. I nxorrën mbi dhe putted mbi kostumin tim not. Dhe unë jam duke ecur afër plazhit ... Wow se ishte afër,, Unë gati e shkeli në një foshnje breshkave. Foshnja britmat për mua dhe prindërit e një breshkë shkoi për mua dhe të mirë, ne nuk kemi për të shkuar në atë, e drejtë? Të tempetures në ujë është rreth 20 gradë ngrohtë kështu që kjo është goxha e mirë me ujë këtu. Dielli është e mirë, ajo është shumë e dritat UV të mira kështu që të gjithë duket si krem ​​çokollatë. E pra, pas kësaj banjo bukur kam filluar të shikojmë pas një shtëpi, një shtëpi goxha i madh kështu që unë mund të ketë një festë.
Jo një qindarkë më shumë se 6.000.000 £ mega.
Nëse ju doni të shkoni në Urani Është vetëm gonna të ju kushtojë 10.000 £ per mega-vjet dritë. Shko me SAS Airlines, librin e fluturimeve në zyrën Airlines 'ose login www.howtogettouranus.galaxyThe një skaj i galaktikës

based on 1 rating Vrasja Darth wather, 0.5 nga 5 në bazë të 1 Vlerësim
Vrasja Vlerësoni Darth wather


Schoolwork Related
Më poshtë është schoolwork që është gati Vrasja Darth wather ose në ndonjë mënyrë lidhur me Vrasja Darth wather.

Duke komentuar vrasjen e Darth wather

« | »