.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Letër nga të Ardhmen

Kjo është një letër nga viti 2023 duke kërkuar që ju për ndihmë! Në pesëmbëdhjetë vitet që ka shkuar nga, ne kemi evoluar shumë.
Ne kemi kemi vërejtur al Kaedën, ne kemi ndërtuar kullat lirisë dhe ata kanë provuar të jetë mjaft i suksesshëm.
Unë vetë ishte arkitekti në këtë projekt, ne shpresojmë se liria Kullat do të kërkojë memorial për njerëzit që vdiqën në 9/11 (kjo ishte ideja ime).
Ne kemi zhvilluar një lazer të re që shkon në energji elektrike. Lazer na ndihmon prerë nga copa të mëdha të fëlliqur kështu që ne mund të veten për naftë. Shkurtimet lazer mbiçmuara nga pjesë të mëdha të shkëmbinjve malore në mënyrë që ne mund të kërkoni për diamante.
Ne kemi gjetur një kurë për kancerin dhe doza të mëdha të arsenikut.
Por me e mira vjen keq, njerëzit formojnë 08 Kjo është edhe një letër duke kërkuar për ndihmën tuaj.
Raca njerëzore është në kufirin deri shfarosjen, Me fjalë të tjera ne po vdesin jashtë! Por kjo është vetëm një nga shumë kriza botërore, dhe ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të ndaluar atë.
Shkaku i kësaj është se ne jemi ngadalë por me siguri vetë destructing vetë-së tonë dhe planetin tonë.
Koha juaj është duke u përballur sulme bërthamore, worming globale dhe sëmundjet e fetusit duke shkaktuar gjysma e popullsisë së botës për të shkuar në në karantinë.

Afrika akoma vuan nga uria dhe njerëzit afrikane po vdesin vdekjet ngadalshëm dhe i dhimbshëm. Qeveria amerikane have've bërë aq të babëzitur për naftë se kanë filluar luftërat për të arritur atje duart mbi më shumë naftë, dhe për shkak të trupave të tyre të fuqishme Ata kanë marrë pjesën më të madhe të naftës botëve dhe ne tani janë të shqetësuar se ne kemi dalë jashtë e naftës për çift ​​rrotullues.
Uji është në rritje dhe Holanda po shkon mbi sipërfaqen me të gjithë njerëzit e saj.
Imagjinoni se sa njerëz kanë vdekur për shkak të pakujdesisë sonë.
Kafshët janë duke vuajtur shumë për shembull arinjve polare janë duke shkuar gjatë Sepse kapele akull janë të shkrirjes. Megjithatë, përsëri një shenjë e pakujdesisë sonë.
Kjo është puna e ngrohjes globale.
Planeti ynë është në gjendje të keqe dhe ajo është vetëm do të merrni më keq dhe së shpejti raca njerëzore do të jetë zhdukur.
Ne kemi sjellë këtë mbi vete dhe kjo është koha që ne bëmë diçka për të.
Dhe kjo është arsyeja pse unë jam Arritur tek ju në mënyrë që ne mund të ndalojë këtë, ndërsa ne jemi përpara.
Ju lutemi Në kutinë ju për të ndaluar këtë!

Ne kemi marrë botën tonë dhe të gjitha comforts e saj për të dhënë dhe koha e saj kemi marrë përgjegjësinë për veprimet tona dhe të fillojnë të bëjnë diçka, dhe pasi kjo është tashmë tepër vonë për popullin tim dhe të kohës sonë unë jam duke kërkuar që ju për të na ndihmuar.
Duke bërë pak gjëra që ju nuk mendoni se ka rëndësi që ju mund të jetë një pjesë e kursimit të ardhmen dhe ndryshimin atë për gjeneratën e tjera në të ardhmen.
Unë kam dëshirë do të kishte kushtuar vëmendje të gjithë që tha kjo do të ndodhte.
Dhe pasi që unë nuk e bëri unë kërkoj nga ju për të kënaqur të bërë diçka para se është tepër vonë dhe unë kam një ndjenjë që është vetëm e drejtë rreth qoshe.
Askush nuk mund të bëjë gjithçka por të gjithë mund të bëjmë diçka.
Ne jemi numëruar mbi ju të bëni atë që është tepër vonë për ne.
Me dashuri dhe shpresë Sophia Almawi.

Parandaluar këtë të ndodhë !!
Sophia Alamwi

based on 1 rating Letër nga të Ardhmen, 0.5 nga 5 bazuar në 1 vlerësim
Shkalla Letër nga të Ardhmen


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Letër nga të ardhmen ose në ndonjë mënyrë në lidhje me letrën nga e ardhmja.

Koment Letër nga të Ardhmen

|