. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Lin

Kjo është një barishte vjetor kultivuar për prodhimin e inter alia liri dhe vaj liri. Kjo është 50-130 cm e lartë, i hollë rrjedh, gjethe të vogla të ngushta dhe të zbehtë blu në të bardhë, pesë numri i luleve. Fruta është një kapsulë që përmban pjatë e vogël kuq pak shkëlqim fara kafe. Ata janë shumë të pasura me yndyrna.
Linet shkulet me rrënjë dhe të thata në fushat. Fröhusen gërvishtem off. Li është rritur kryesisht në Rusi dhe Poloni, ata zotërojnë 70% e prodhimit liri në botë. Vende të tjera prodhimin li është Belgjika, Holanda, Irlanda dhe Franca. Në Suedi ndaloi prodhimin industrial të kultivimit liri të përgatitjes liri në fund të 1960.Linets breredning të fibrave
Togas të zgjidhet nga të dy shtresat e jashtme dhe të brendshme. Kjo ndodh nëpërmjet tretje. Vare Lens përmban kërpudhave dhe baktereve së bashku me ujë do të ndërveprojnë në një proces të fermentimit dhe kalbëzim. Kjo do të thotë se pektin që lidh së bashku shtresa të ndryshme janë tretur dhe ju mund të ndarë togas me fije liri.
Kur tretje është e plotë fibrave liri të thata.

Pjesshëm Ning

Fibrave të shkëputur liri tani do të lirohen nga leh dhe druri pjesë. Makinë Pjesshme Entertainment përfshin një numër të rollers grooved liri është e kaluar. Ajo grimcuar druri të splinters që kryesisht bie larg.

Skäckning

Ata luftuan pikë liri tani duke hyrë në një skäcktturbin me krahë shpejtësi rradhës. Doli lëvore dhe pjesa tjetër e copa druri larg. Një pjesë e madhe togas shkurtër ndjekin së bashku.

HACKLING

Hedge Ling do të thotë se krehër liri. Të togas të shkurtër dhe të dobët dhe disa nga papastërtitë të ndara nga li të gjatë. Li të gjatë direkt mund të pe hollë, fije gjobë. Dobët i quajtur blonor, por megjithatë duhet të shprishur para tjerrje. Kjo fije bëhet coarser.

Çmim

100 kg tharë linsjälk paketuara jep përafërsisht. 12 kg långlin tre kg fije. Kjo është një nga shkaqet kryesore të li çmim të lartë.

Rate Lin


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Lin ose në asnjë mënyrë në lidhje me Lin.
  • Asnjë mesazh i lidhur

Koment mbi Lin

« | »