. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Lisa

Subjekti: Suedisht

Çdo mëngjes në ora nëntë kështu që ne u ndeshën me kuti postare tonë të verdhë. Ajo ishte mua dhe nënën, dhe Gjonin, dhe nëna e tij. Gjoni ishte të njëjtën moshë si mua, dhe ai ka jetuar një shtëpi pak larg. Kjo procedurë përsëritet çdo mëngjes ne ishte diçka që e kishte bërë diçka të sigurt dhe padyshim në jetën time. Ödetorpet, e cila ishte qëllimi ynë të përditshme, vë një milje larg. Ajo ishte një vilë 1700tals që kishin qenë të braktisur në njëqind vitet e sigurta. Ajo u rrit rrushin në muret dhe bimësia nuk ishte marrë kujdesin e nga viti croft qenë e braktisur. Ende mori deri pemë gjigante molle mbi fushën qetë. Në këtë vilë jetuar Lisa. Lisa ishte një fëmijë i braktisur që jetonin aty të gjithë vetëm. Askush nuk e dinte Lisa, por unë kisha parë së saj një disa herë. Unë isha frikësuar për Lisa. Pasiguria dhe mister përreth saj më bëri nervoz, dhe ka krijuar një tension që ishte i pavlefshëm.

Vetëm këtë mëngjes dielli shëndriste dhe qielli ishte njësoj blu. Mua dhe Gjoni ishte gjithmonë të etur për të ndoshta të kapur një paraqitje e shkurtër e Lisa. Ne kemi marrë të drejtën e parë që çon deri në ödetorpet. Mua dhe partneri im John konkurroi si gjithmonë më parë, kur kemi filluar të na afrohen. Ne rrumbullakosura bend fundit të rrugës poshtër dhe të pa njohur vilë. Ajo ishte në buzë të pyjeve dhe ishte e kuqe me shkëlqim. Livadh shtrirë në anën e kundërt të pyllit. Tani më shumë ka pasur gjithsesi një livadh, më parë kishte qenë ndoshta një mirë-mbajtur mirë lëndinë. Madh, gjigant pema e mollës qëndroi në livadh. Fruta ata prodhuan ishte minimale dhe i lagësht, sepse drurët u manicured keq. Përgjatë murit të vilë qëndroi rrushit të gjithë rrugën deri në tavan. Ajo ishte një spektakël. Si zakonisht mori të rriturit deri në lëng dhe buns, ndërsa unë dhe John filloi lojra sotme. Ne u zhvillua rreth kërkoni për Lisa, apo gjurmët prapa saj. Zakonisht kjo ishte vetëm një nga nënat tona pa Lisa, nëna Lisa tha se nuk e kam si fëmijët e tjerë, dhe kjo ishte arsyeja pse ajo ishte aq e vështirë për ne për të kapur sytë e saj. Mami tha se ajo ishte e mirë në pastrimin e lart, dhe që ishte arsyeja pse ne pothuajse kurrë nuk e pashë gjurmët e saj. Pas kërkimit një orë ne hoqi dorë dhe u bashkua me të rriturit në fikande tyre. Megjithatë, ne ishim të qetë, gjëja e vetme që ne mund të mendojmë të ishte Lisa.

Tani që unë shoh prapa në atë, unë ndoshta kishte një dashuri nënndërgjegjeshëm për të, unë gjithmonë mendonin një xhelozi të pabesueshme kur dikush tjetër arriti të marrë një paraqitje e shkurtër e saj. Megjithatë, kudo që kam frikësuar çdo herë e pashë, mendova se pashë atë. Sot kam pasur me sa duket John mom me fat, sepse ajo papritmas bërtiti dhe e vuri në një dritare. Mua dhe Gjoni ishte shpejt në këmbët e tij dhe e pyeti se çfarë kishte parë. Ajo ishte Lisa, ajo u përgjigj. Ne u kthye në drejtim të vilë dhe mori disa mbrapa respekt hap nga frika e asaj që ajo mund të bëjë. Pas ne qëndroi atje momentet e heshtur, ne i dhamë njëri-tjetrit një shikim të shpejtë dhe nodded. Nuk ka kafe më shumë për ne sot. Ne u zhvillua rreth vilë një numër i herë dhe shikoi në çdo dritare të paktën dy herë. Por edhe sot, ne kemi arritur për të kapur sytë e saj.

Unë kisha një ide se sa kam menduar se ajo dukej si, dhe ajo është ende atje. Unë e shoh atë si një vajzë të zbehtë, i hollë me flokë të errët. Ajo ka një fustan të bardhë të pastër që është copat e thyera dhe të mëdha të telave të varur poshtë nga thellësia des. Ajo duket e frikësuar dhe të pakënaqur. Ajo që unë nuk mund të kuptoj, sepse ajo kishte për të jetuar i vetmuar në një vilë të bukur. Ajo ishte një mister i plotë. I dëshironte me gjithë zemrën time që unë mund të shoh e saj disa ditë, dhe e dija se Gjoni dëshironte njësoj. Por mjerisht, jo sot, të rriturit që kishin filluar të heq kapakun tape on Thermoses tyre kafe, dhe qëndroi deri tani gati për të shkuar në shtëpi. Me zhgënjim të madh sot unattained gola kështu që kam ndjekur dhe John pafuqishëm nga prindërit tanë. Edhe pse ne u ankua se ne të kërkuar për të qëndruar për një kohë, kështu që e bëri nënat tona se ne nuk do të guxojnë për të edhe frikën tonë të Lisa.

Vlerësoni Lisa


Schoolwork Related
Vijim janë punë e shkollës është mbi të gjitha Lisa ose kush është në asnjë mënyrë në lidhje me Lizën.

Duke komentuar Lisa

« | »