.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Agjentët potencë vdekjeprurëse në linjë

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30 Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23: 57Minst dhjetë zgjerimin mashkull shiten në internet ka qenë e fortifikuar me substanca njëjtat gjenden në medikamente me recetë. MAP cili ka ekzaminuar të tregut paralajmërojnë se produktet mund të jenë vdekjeprurëse.
Uppsala.
Në disa raste, pllakat përmbajnë 07:55 herë dozën normale
për drogë miratuara.
- Ne kemi bërë një raport të policisë dhe të përgatisin më shumë. Ne mendojmë se shitjet janë shumë të rrezikshme për të paralajmëruar vetëm kompanitë apo të japë gjoba, thotë Kerstin Hjalmarsson në njësinë e MAP-së inspektimit.
MAP ka 28 zgjerimin mashkull shitur në internet në kërkim për përbërësit aktiv të Viagra (sildenafil), Cialis (Tadalfil) dhe Levitra Vardenafil (), si dhe tema të ngjashme. Fondet janë shitur si përgatitjet bimor dhe nuk informojnë për çdo substancave të forta.
- Ne kemi qenë të paralajmëruar nga raportet e vendeve të tjera të barnave të falsifikuara dhe raportet negative të ngjarjes nga pacientë suedezë kanë ndjerë keq pllakat. Ata kanë qenë ndër të tjera dhimbje koke, marramendje, dhimbje të muskujve dhe dridhje. Prandaj, ne e bëmë një vetë-ekzaminim, thotë Kerstin Hjalmarsson.
Ilaçe për disfunksionin erektil nuk duhet të merret nga pacientët me sëmundje të rënda të zemrës si angina rëndë, goditje apo tensioni i lartë i gjakut.
Barnat mund të bien ndesh me medikamente të tjera, në një mënyrë e cila nuk është e mirë. Prandaj është e rëndësishme që të duan pacientët droga ekzaminuar parë. Vetë-mjekim është e rrezikshme.
Ekzaminimi MPA tregoi se tetë nga 28 agjentët potencë përmbanin më shumë se ajo që është deklaruar në tabelën e përmbajtjeve. Vetëm dy nga dhjetë përmendi se ka pasur edhe të drogës në tableta.
Sildenafil u gjet në tre produkte. Dy prej tyre kishin pllakat të njëjtën ngjyrë dhe formë si Viagra. Tadalafil u gjetën në gjashtë agjentëve. Çdo tabletë përmban pothuajse katër herë sa më shumë që në një dozë normale të Cialis. Paketimit është rekomanduar 01:59 tableta të përditshme, të cilat mund të ofrojnë pothuajse tetë herë dozë normale.
Tadalafil ishte gjithashtu në një përgatitje që caters për gratë. Nje kuti pasur shumë se doza normale maksimale dhe deri ne dy kapsula në ditë janë rekomanduar. Rekomandimi në vijim mund të jetë pesë herë më Doza e zakonshme për burrat.
Tablet ishte nje substance që është e njëjtë me Vardenafil, përbërës aktiv në Levitra. Efikasitetit dhe anësore potencial efektet janë të panjohura.
- Studimi ynë nuk është gjithëpërfshirëse, tregu Interneti po ndryshon me shpejtësi. As kemi qenë duke kërkuar për droga të tjera se vetëm për çrregullime të potencë, por këto mund të jenë, thotë Kerstin Hjalmarsson.
Përfundimi MPA është se disfunksioni erektil në internet duhet të shmanget nëse burimet janë të panjohura dhe të tregtisë në internet ilaçe në parim është i pandershëm. Sipas një studimi të farmacive të internetit nga viti 2008, 96 për qind e paligjshme.
Gjashtë nga dhjetë barnat me recetë janë të rreme dhe të rrezikshme ose të rëndomtë. 90 për qind e barnatoreve shesin drogë recetë pa kërkuar një recetë.
Sondazhi u krye nga organizata Aleanca Evropiane për Qasje në Safe ilaçet. MAP-i ka kryer studim e vet të faqeve që caters për konsumatorët suedeze. Ai tregon se dy të tretat e tyre janë të paligjshme.

Neni Analiza Mirjana Krisanovic 9D:

Abstract:
MAP-i ka bërë një studim për shitjen e drogës, të cilat janë shitur si preparate bimore dhe mund të jetë fatale në internet. Pas raporte të ndryshme deklaruar shitjet pandershëm, efekte anësore, etj, ata vendosën për të hetuar se si ajo ishte në tregun suedez. Përfundimi është se ai duhet të shmangin blerjen e barnave nëpërmjet internetit, sipas një studimi në vitin 2008, 96 përqind e farmacive të internetit janë të paligjshme.
MAP ka, pas ekzaminimit, policia njoftoi disa kompani dhe ndoshta do të jetë më.

Analiza:
Gati një e treta e 28 agjentëve potencë, MPA ekzaminuar, është laced me substanca të cilat mund të jenë të dëmshme, apo edhe fatale për përdoruesit. Disa preparate përmbante një dozë që ishte 07:55 herë më e lartë se doza normale.
Spontanisht, unë gjej atë çuditshme se MAP nuk ka reaguar më herët.
Pse njerëzit vendosin për të porositur online? A është kjo për shkak të drogës është bërë obligim, jo ​​në Suedi, janë të shtrenjta, apo diçka tjetër? Me sa duket, njerëzit që urdhërojnë asnjë kuptim që këto barna mund të jenë të dëmshme, të kenë efekte anësore të rrezikshme, dhe se deklarata nuk është e njohur si duhet. Disa mund të mendojnë se vetëm për shkak se këto ilaçe janë shitur si përgatitjet bimor janë më të mirë. Në fakt, nuk ka asnjë garanci se çdo gjë që vjen nga natyra është e mirë për një të tillë. Unë do të thotë për shembull, se në qoftë se hani shumë shafran mund të vdesin, por kjo është vetëm një nuancë që ju hani. Moderimi është e mirë!
Medikamente në përgjithësi mund të dëmtojë trupin apo të shkaktojnë efekte anësore. Nëse dikush me të vërtetë dëshiron të përdorë mjekësi alternative, ju në fakt mund të blej atë në dyqan. Në këtë rast, roseroot të jetë një alternativë për rritjen e dëshirës, ​​sepse ajo nuk ka ndonjë efekte anësore negative ose janë të rrezikshme. Për më tepër, është vërtetuar se Rhodiola Rhodiola rrit rrjedhjen e gjakut, e cila mund të ndihmojë një të merrni dashuroj, por kjo nuk është garanci, dhe kështu nuk ka mashtrim, por atëherë kjo është zgjedhja e dikujt.

Nëse ju keni të njëjtin mendim e këtyre tabletave të gjithë botën? Jo, unë nuk mendoj. Unë mendoj se kjo varet nga streset e jetës së përditshme, në këtë pjesë të botës. Stresi mund të ndikojnë në psikikën tonë në mënyra të ndryshme, dhe madje edhe fizika tona.
Dashuria është e rëndësishme në jetën tonë të shkurtër në këtë tokë. Por unë nuk mendoj se dashuria është problemi i vërtetë, por impotenca tek meshkujt. Ndoshta ka më shumë meshkuj se femra, të cilët blejnë këtë lloj të disfunksionit erektil. Në këtë pjesë të botës nuk është vetëm seksi për të riprodhuar, si në disa vende të tjera në botë, por për shkak se ajo ka qenë një takim të këndshme intime too. Ne mund ta shohim këtë me shembull. kondom dhe kontraceptivët oralë (kontraceptive) është përdorur, dhe në mesin e grave ndodh edhe aborte. Kjo do të thotë se as agjentët potencë janë përdorur vetëm për këtë një duhet të ketë fëmijë, por vetëm si një kontraceptiv, për kënaqësi.

Kompanitë private të pandershëm dhe farmacistët, nuk është e qartë shumë. Ku ka nderin dhe ndërgjegja e tyre të shkojnë?
Daily po bombardohet nga mediat në fusha të ndryshme, por ne duhet të marr informacionin dhe aktuale zhyt veten në atë që ne jemi me të vërtetë të interesuar në. Mbi të gjitha, ne duhet të mësojmë për të gjykuar se çfarë mund të jetë e arsyeshme dhe e vërtetë, që të jetë burim kritike. Por ndoshta kjo është gabim në media vetëm në masë që nuk janë si burim kritike më. Sepse ndoshta është ajo që ne jemi shumë të hutuar dhe nuk e di kush ne mund të besimit. Unë mendoj se më shumë vende mashtrues internetit duhet të jetë e bllokuar.

Cila është audienca e synuar për këto tableta? Unë mendoj se publiku më i madh është populli sylesh që me të vërtetë nuk mund të kujdesen për pasojat. Dikush mund të pyes pse mediat me të vërtetë i kushtoj vëmendje për tregtimin e barnave në Internet? Njerëzit që blenë produkte të tilla dhe të cilët gjithashtu kanë marrë në telashe, ose kanë qenë të mashtruar, ndoshta është arsyeja e vërtetë për vëmendjen e medias amerikane e rreziqeve të tregtimit të tillë. Vetëm media në vetvete nuk ka pushtet të vërtetë për të ndryshuar, na dhe reagimet tona duhet një ndryshim të ndodhë. Ndoshta kjo është për shkak se ata duan të marrin vëmendjen tonë për njerëzit në komunitet do të përpiqet të bëjë diçka në lidhje me problemin. Ndoshta kjo është vetëm se ne mendojmë se jemi ne ata që kemi fuqinë për të vendosur dhe se ne duam për të ndaluar tregtinë e drogës, kur në fakt ne vetëm mori avantazhin e luajtur copa që ata përdorin për të futur një ligj të ri. Ashtu si sistemi kompania ka një monopol në shitjen e alkoolit, kështu që ndoshta farmaci do të ketë një monopol në shitjen e drogës. Unë nuk e di nëse kjo është kështu, por ndonjëherë ai ndjehet si në qoftë se ne nuk kemi lirinë për të bërë atë që duam, apo të jetojnë në mënyrën që ne duam, edhe në qoftë se ne jetojmë në një vend të lirë. Kush ka pushtet mbi jetën tonë anyway? Gjithkush dëshiron të ketë një jetë private. Unë nuk mendoj se është e drejtë për të shitur këtë lloj të mjekësisë, por në qoftë se ne ende jetojmë në një vend të lirë, unë mendoj se ne duhet të pranojmë rrezikun kur disa njerëz janë pazar online. Sepse në qoftë se ne mund ta pranojmë atë, si mund të pranojmë çdo lloj tjetër të tregtisë në internet? Nga ana tjetër, ekzistojnë arsye pse ne kemi mjekët dhe farmacistët të cilët e njohin atë që është e mirë për ne, nëse jo të gjitha, shumica e rasteve.

Unë besoj se duke përdorur burimet natyrore, ajo është më miqësore me mjedisin dhe të shëndetshme për të dy natyrës dhe njeriut.
Fabrikat që prodhojnë ilaçe përdorin preservatives dhe lëshojnë një shumë të dioksidit të karbonit. Fabrikat që prodhojnë ilaçe të tilla si kanceri dhe malaria janë të nevojshme. Por unë nuk mendoj se prodhimi i zgjerimin mashkull është aq e rëndësishme për ne.

Burimi: Sydsvenskan 9 janurari 2009

based on 13 ratings Agjentët vdekjeprurëse potencë online, 2.6 out of 5 në bazë të 13 ratings
Agjentët potencë Rate Lethal linjë


Lidhur me schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë agjentët vdekjeprurëse potencë në internet apo në asnjë mënyrë në lidhje me agjentët vdekjeprurës potencë online.

Koment agjentët vdekjeprurëse potencë në linjë

« | »