Manga

Tema: Shoqëria

Mendova se ishte shumë interesante për të gjetur disa fakte në lidhje me mangan. Nuk kisha asnjë ide se ajo ishte po aq e madhe në Japoni në të vërtetë. Ajo është aq e bukur regjistruar. Kjo ishte një shumë pak keq që nuk kam marrë me kaq shumë fakte në lidhje me të. Në internet, nuk kishte pothuajse asgjë, dhe kam gjetur pothuajse asgjë në librat ose. Nuk kishte asgjë në enciklopedi, por ajo pak kam gjetur kam gjetur në internet. Por kjo është kënaqësi duke punuar për këtë.

VN: P [1.9.2_1090]
Rating: 2.5 / 5 (1 votën)
based on 1 rating Mangan, 2,5 nga 5 në bazë të 1 Vlerësimi i
Rate Manga

detyrave të shtëpisë të ngjashme:
Në vijim është detyrat e shtëpisë që është rreth manga ose në ndonjë mënyrë lidhur me manga.
  • Nuk ka Postime të ngjashme

Koment mbi Manga

« | »

Shkolla punon me një vlerësim maksimal

Shumica e detyrave të shtëpisë Lexo


Çorape

i veshin fëmijët