. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Wine Marmalade

Subjekti: English , Reviews

Ai eci mbi të radio portative dhe kaloi atë në. Njeriu Që të lexuar lajmet ishte duke folur rreth sportit. Dhe siç e dimë të gjithë, sidomos Sir Francis, lajme sportive janë lexuar ngarkesën. "Ne ishim të pafat në këtë kohë, tha ai. Në më shumë se ju ndoshta, por unë jam më i shqetësuar në lidhje me atë nëse ju tha mua është e vërtetë." Ai u ndal ashtu si Blacker ishte duke menduar seriozisht për vrasjen e atij njeriu, por ai e kuptoi se në qoftë se ai dështoi, ai ndoshta mori tjetër e këmbët e tij të prerë. Sir Francis u larguan nga ai dhe nga dhoma me fjalët "Unë do të kthehet." Një linjë prej të cilëve kishin parë shumë filma Arnold Swartz Egger, Blacker josh edhe pse ai po pushonte në errësirë. Ai mbiçmuara vërejtur dhimbje nga koka e tij dhe nga këmbëve të tij ishin dikur ishin bashkangjitur. Blacker u përpoq të injorojë dhimbje dhe në vend të mendojnë për mënyrën se si ai do të merrni me këtë. Ai frikësuar veten Kur ai e kuptoi se ai ishte duke qeshur. Papritmas Sir Francis hapi derën lënë në një sasi të vogël të dritës, por ende shumë për Blackers sytë, whichwere përdoret për errësirën deri tani. "Çfarë jeni duke qeshur për?" Pyeti ai. "I cant shoh zbavitjen tuaj në këtë situatë". "Asgjë" Blacker përgjigj, ende me një buzëqeshje në fytyrën e tij. "Ju jeni një person paradoks, ju e dini se?" Shtoi Blacker. Sir Francis injorohet se koment dhe u kthye deri volumin në radio. Ajo ishte pothuajse koha për lajme 11:00. "Unë jam duke vdekur për të dëgjuar për vdekjen Unwins.", Tha Sir Francis. "Dhe në qoftë se ju jeni të drejtë në lidhje me këtë ju do të merrni nderin për të mbuluar mbi kursimet e mija dhe stoqeve. Ata të dy u ulën në heshtje dhe dëgjoja lajmet.
Blacker hapi sytë e tij, por që nuk ka ndihmuar, ajo ishte aq errët si më parë. Por ai ndjeu një esencë që ishte shumë e njohur të tij. Ai e mbështjellë mbi të ishin ajo erdhi nga. Ai u theksuan të gjitha dhe djersën u dripping nga ballin e tij, por ai u qetësua Kur ai ndjen trupin e një gruaje, grua e tij. Pizhame e tij ishin të ngjyhet në djersë kështu që ai e mori atë dhe e humbi pas largët në TV. Saidthat lajmelexues një njeri i quajtur Unwin kishte fituar nga zgjedhjet, por u vranë lateralis Kjo mbrëmje nga një njeri me emrin Sir Francis Deeking i cili e kishte shtyrë Uniwn poshtë një bosht ashensor bosh. Blacker kthye TV off dhe ndjeu poshtë këmbët e tij, mbi gjunjë dhe të këmbëve. Ai goditi dorën kundër ballin e tij dhe i dha një psherëtimë e ndihmave të vogël. "Kthehuni për të fjetur" tufë grua thënë ai.

based on 1 rating Marmelatë Wine, 0.5 nga 5 në bazë të 1 Vlerësim
Vlerësoni Marmalade Wine


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që merren me verë marmelatë ose në ndonjë mënyrë lidhur me Wine reçel.

Koment Wine Marmalade

« | »