.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Martesa është një vepër e falsifikuar

Unë kam zgjedhur për të shkruar në lidhje me pse unë Mendoni Ju nuk duhet Get Married Për shkak se ajo është një mënyrë e mirë për mua për të mos pasur nevojë për të shpjeguar të gjithëve se pse unë refuzoj të martohen. Në këtë ese unë jam duke shkuar për të shkruar në lidhje me dështimet e shumë martesa.

Unë jam gjithmonë duke u thënë të gjithëve se kam zakon të martohen Sepse kjo është një humbje kohe. Por kjo është më shumë për atë se kaq.

Pothuajse 50 për qind e të gjitha martesave përfundojnë në divorc. Pse Get Married Kur ju keni vetëm një shans 50 për qind to'll të ketë një martesë të qëndrueshme? Dhe i cili thotë se 50 për qind që nuk është duke u divorcuar janë të lumtur? Të gjitha vajzat e reja (dhe djem) janë duke u tha nga media dhe në libra për fëmijë dhe filma Se "për fat të mirë ndonjëherë pas duke i dhënë fund" realitetin akull. Ato nuk mund të mëtejshme nga e vërteta. Unë mendoj se mund të jetë një nga arsyet kryesore që çiftet të merrni divorcuar në ditët e sotme. Çdo gjë do të duhej të jenë të gjithë pink Retë dhe fluturat në stomak gjatë gjithë kohës, por realiteti nuk janë edhe afër se. Njerëzit që janë duke u martuar sot nuk janë të gatshëm për të luftuar për martesën e Tyre anymore kur të kuptojnë se kjo nuk është gjithmonë një shtrat me trëndafila. Kur njerëzit e parë u martua nuk kishte asnjë gjë të tillë si një divorc (Cili ishte me të vërtetë budalla) kështu që ata u detyruan të luftojnë për të really'll ketë një marrëdhënie.

Shumë mund të thonë se unë jam tmerrësisht i gabuar dhe gjëra të tilla si "Nëse vërtet e doni dikë, ju doni të merrni martuar me atë person dhe kaloi pjesën tjetër të jetës tuaj me vete / saj". Unë them atyre Se në qoftë se ju vërtet e doni dikë që ju nuk keni nevojë për një unazë në gishtin tuaj ose ndonjë copë letër për të konfirmuar ju e doni. Dhe atëherë ata do të thonë diçka si "Por është shumë më e lehtë, nëse ju jeni i martuar, me paratë dhe çdo gjë Nëse Ju do të merrni divorcuar."

Nuk keni atë. Arsyeja të martohen është se ajo është më e lehtë kur ju merrni divorcuar.

based on 8 ratings Martesa është një vepër e falsifikuar, 2.5 nga 5 bazuar në 8 vlerësime
Rate Martesa është një vepër e falsifikuar


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Martesa është një vepër e falsifikuar, ose është në asnjë mënyrë në lidhje me martesën është një vepër e falsifikuar.

Koment Martesa është një vepër e falsifikuar

« | »