.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Raiders Mars

Subject: Suedisht

Ishte një mëngjes herët të shtunën në fund të marsit. Ajri ishte i ftohtë dhe
terren pothuajse të ngrirë, buds kishte filluar mezi të dalin pavarësisht pranverë, pothuajse veror, u ndalën në hyrje. Por ajo u sezonit të gjuetisë dhe ditë e përkryer për gjueti kishte ardhur.
Kjo bëri Bertil Almenlöf, kur ai ishte në alarm clock sinjal deri nga shtrati në pesë e gjysmë.
Bertil ishte shumë i ngazëllyer për të marrë ditën e parë gjueti pranverë. Edhe pse ishte dy vjet më parë, ai mori licencën e tij të gjuetisë, ai kurrë nuk kishte arritur në reduktimin e çdo Moose, por sot duke shpresuar Bertil kanë vënë një plumb në kafshë madhështore.
Për të ndihmuar, ai kishte kone e familjes Arnold, i cili pa dyshim nuk ishte një qen gjahu, por që do ta shoqërojë atë, në qoftë se asgjë tjetër. Përgatitja e tij ishte tepër i përpiktë dhe ai nuk do të le asnjë detaj i vogël prish këtë ditë për veten e tyre.
Para Bertil u largua nga shtëpia ai shkoi dhe mori Arnold pastaj ai u ul në timon e Volvo tij të vjetër dhe nisi ndezjen.
Makina kishte qenë besnik atij për mbi 25 vjet, por vetëm sot e gjithë ditët nuk ka
të fillojë.
Ai u betua dhe u përpoq igen.men ai ishte ende i vdekur.
Pas një e katërta e një përpjekje të fillimit Bertil ishte i gatshëm të hedhin në peshqir, por vetëm atëherë tërhoqi makina filluar dhe filloi ta ngiste drejt pyje.
Udhëtimi nëpër pyll të dendur dhe të terrenit me baltë, por pas një ore Bertil qëndruar në një lëndinë të vogël dhe u largua.
Ai hodhi në çizmet e tij të gjuetisë, mori pushkën e tij, shpinës së tij dhe me Arnold në tërheqje, ai filloi të shkojë në pyll. Kur Bertil kishte gjetur një vend të mirë disa distancë në pyll, ai
poshtë dhe ka pritur.
Në kursin e gjuetisë, ai kishte mësuar se ju duhet të jetë i durueshëm dhe të përgatitur për shumë orë pritjeje, pa ndonjë gjë do të ndodhë.
Prandaj, ai kishte një ditë para se të blerë një xhep të lirë që mund të shërbejë si një kalim kohe.
Arnold ishte aq i gjallë si zakonisht, dhe Bertil filluan të besojnë se Moose
mund të frikësuar nga Mutt hedhur.
Orët kaluan dhe nuk ka gjurmë të Moose. Libri ishte pothuajse readout kur Bertil papritmas dëgjoi shushurimës brenda shkurre një distancë të shkurtër larg. Ai sinjalizoi Arnold të heshtin, dhe dukej sikur qeni i vogël e kuptoi sinjalin e tij. Ai ndjehet si një fëmijë në Krishtlindje, të njëjtën gjë emocionuese, të angazhohen ndjenjë erdhi rrëshqanorë dhe flokët në këmbët e tij filloi të rritet.
Tani eksitim ishte ekstrem dhe Bertil kishte kapur pozitën më të lartë të gatishmërisë me pushkë mbi supe dhe largpamës sytë drejtuar drejt një kaçube.
Kjo ishte ajo që Bertil shpresuar. Një i madh, elegant Moose dem që enden deri në lidhje
50 metra larg. Ai mori frymë thellë dhe të vënë gishtin tuaj tregues më të vogla
shkaktojë. Vetëm kur Bertil me motive të reduktuar të dre erdhi edhe një Moose up.
Ajo ishte shumë më e vogël dhe ai e kuptoi se ajo ishte viç Moose big.
Sapo e pa dashurinë e ndërsjellë të dy kafshëve, ai erdhi të mendojnë për veten e tij dhe djalin e tij.
Kjo ishte shumë për Bertil. Ai do të vrasë një baba i dashur vetëm për shkak se ai vetë do të duhet të ketë një zbavitje të vogël?
Jo, jo këtë herë gjithsesi, por herën tjetër ndoshta, mendonte ai, dhe e uli fuçi.
Ai u kthye në makinë dhe në rrugën shtëpi ai bleu disa rosto viçi se familja mund të hani atë darkë në vend të gjahu. Rosto viçi ishte e shijshme dhe shijuar sigurisht më mirë se mish dreri menduar Bertil. Ndoshta provoni tastier tani që ai kishte një ndërgjegje të qartë?

Rate Mars Raiders


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Raiders mars ose në asnjë mënyrë në lidhje me Mars gjueti.
  • Asnjë mesazh i lidhur

Koment Raiders March

|