.nu

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Makineri

Aeroplan prirur. Kur të shkojë deri një karrocë apo një karrige me rrota, ajo është shumë më e lehtë me avion të prirë. Në vend të një kodër të pjerrët të shkurtër, ajo është më e lehtë me një pak më të gjatë dhe më pak kodër të pjerrët.
Pykë. Pykë është e mirë dhe që ju dëshironi të keni, kur ai hap derën, të ndaluar pykë për të mbajtur kështu me radhë edhe pse, ose në qoftë se ju dëshironi për të goditur një gjendje prej druri, ajo është e mirë më e mprehtë se është më e lehtë është për të goditur atë.

Vidë. Ajo është si një avion të prirë që është coiled, më keni, më pak energji do të jetë në qoftë se ju keni më pak, kjo është më efektive.

Levave. P.sh.. në qoftë se ju nuk mund të heqë një gur të madh në mënyrë që ju mund të merrni levave më levave ju keni, më lehtë është.

Timon. Punon mënyrën si leva: më gjatë ata janë, më të mëdha rölensen .Kjo utnjytar në ingranazhet e cila vë së bashku disa rrota.

Trajtuar. Sa më shumë herë ju përsëris shkuar mbrapa dhe me radhë, rruga më e gjatë mund të jetë tërhequr në litar i shkurtër.

based on 8 ratings Makineri, 1.5 nga 5 në bazë të 8 ratings
Rate Machines


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me makina ose në asnjë mënyrë në lidhje me pajisjet.

Pajisje Koment

« | »