.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Vakt

Indian Food

Është e vështirë për të thënë asgjë për ushqim indian, sepse India është një vend shumë i madh me shumë kulturave dhe feve. Shumë njerëz hanë ushqim vegjetarian dhe, për shkak të hinduizmit, vështirë se dikush ha viçi. Lopa është një kafshë e shenjtë për të hinduve. NUK JANE Muslimanët mbiçmuara të cilët nuk e hanë mishin e derrit, sepse derri është një aminal papastër me to.
Erëza janë çështje shumë të rëndësishme dhe i jep ushqim indian shijen e saj të veçantë. Funny A është kjo erëz ne e quajmë kerri nuk ekziston në Indi. Kjo është një përzierje e Disa erëza indian. Curry në Indi është një pjatë me erëza, si kerri Bean apo peacurry.
Një vakt Indian Përbëhet nga bukë dhe oriz, disa pjatave "të mëdha" dhe disa enët "të vogla". Rajs është vënë në mes të pjatë dhe enët pranë oriz. Oriz është pastaj përzier me enët.

Ushqimi kinez

Një pamje e zakonshme e ushqimit kinez është ndoshta "oriz dhe salcë e ëmbël dhe i lagësht". Dhe po, ushqim kinez Përbëhet nga Ai, por mbiçmuara i muchmore.
Ka një mënyrë të veçantë të tiganisje, llokoçis-tiganisje, thatgives ushqim kinez kjo është shije të veçantë dhe erë. Llokoçis-tiganisje Do të thotë ju ngrohjes gatim vajin në një temperaturë shumë të lartë, shtoni ushqimin ju do të llokoçis-skuqura (mish apo perime në feta) dhe llokoçis shpejt Gjatë disa minuta apo edhe më pak se një minutë. Ushqim gjithë slices'll të duhet të pyes të njëjtën madhësi dhe llokoçis-skuqur KA për të shërbehet e ngrohtë.
Një vegël e zakonshme kuzhinë është wok njohur. Një wok është një pan tiganisje rrumbullakuar në ankth për llokoçis-tiganisje, thellë-tiganisje, valë dhe steaming.
Një vakt kinez gjithmonë përfshin mish, peshk ose butak dhe perime, gatuar në mënyra të ndryshme, të gjitha me oriz.

USHQIMI AUSTRALIAN

Në fakt, nuk ka asnjë ushqim Australian. Ushqimi në Australi është një përzierje e ushqimit evropiane dhe aziatike, kryesisht mish. Kolonët e parë nga Britania në fund të shekullit të tetëmbëdhjetë solli ushqim dhe gatim fromtheir vendin e vet. Ky ushqim mbetet.
Ushqimi në Australi është i përzier shkak të emigrantëve nga vende të ndryshme. Tridhjetë viteve të fundit e zakonet Australiane hahet ndryshuar definatley shkak të emigracionit. Sot, ju mund të gjeni pothuajse çdo ushqim në qytetet e mëdha.
Turistët penguar hani mish kangur, por populli Australian lindur rrallë e bëjnë. Deleje është e zakonshme dhe të lirë.
Ngrohtë çaj më e zakonshme akull pije dhe pije më popullor alkoolike është birrë. Ka disa lloje të birrës dhe verës. Vera është prodhuar në morethan nëntëqind kantinat e verës në të gjithë vendin.

based on 4 ratings Vakt, 2.0 nga 5 bazuar në 4 vlerësime
Rate vakt


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë vakt apo në ndonjë mënyrë në lidhje me vakt.

Lini një vakt

« | »