.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Trajnimi mendor

Çfarë është trajnimi mendor? Sipas meje, trajnimi mendor për ushtrimin deri mendjen e tij të jetë në gjendje për të përballuar me ose lodhje fizike apo mendore. Ajo mund të jetë nën mua të jetë çdo gjë nga duke marrë kritika negative et folurit të mirë, për të shtyrë veten për të kufizuar në kontekste forcë, p.sh. për të detyruar veten për të bërë në atë pushup fundit, kur ju mendoni që ju nuk mund të trajtojë më shumë. Unë gjithashtu mendoj se ka kategori të ndryshme të trajnimit mendore, në formën e një vetëdijshme dhe të pavetëdijshme.

Në vijim kam gjetur në internet dhe duhet të tregojë një kuptim të ndryshëm të trajnimit mendore: - Stefan Klee, të licencuar Trajner Mendor "Trajnimi mendor është një instrument i ndryshimit dhe ndikimit në personin e vet e dikujt.".

Pra, kush përdor trajnim mendore? Në një mënyrë të lehtë për t'iu përgjigjur ajo është me të vërtetë vetëm për të thënë se të gjithë është duke bërë atë! Të gjitha të menduarit dhe praktikuar dukej kështu që deri në psikikën e tij. Megjithatë, nëse ju duhet të bëjë një përzgjedhje nga interpretimin tim të trajnimit mendor që merr turmën pak më pak. Grupi i parë i madh, ju padyshim keni për të marrë atletët. Një boksier duhet të jenë në gjendje të mendojnë larg të gjitha dhimbjet. Një bluzë e lartë duhet të jetë në gjendje për të parë në kokën e tij se ai mund të marrë lartësinë e Tour de France - Çiklistët duhet të marrë parasysh atë që ai mund të kapërcejë në mënyrë që të mbajë veten. Trajnimi mendor gjithmonë do të ketë për qëllim për të bërë. Pa qëllimi është arritur, nuk ka arritje të mëdha dhe pa stërvitje mendore të arrijë ndoshta as në klasën e katërt.

Të tjerë që kanë të përdorin trajnim mendore në një masë të madhe është thjesht klasa madh dhe të zakonshëm të punës. Jo vetëm për të të jetë në gjendje për të dalë nga një Burnout rëndë, por edhe për të menaxhuar për të marrë edhe për të punuar në atë mëngjes të tmerrshme të hënën. Sipas meje, dallimi në atletët dhe klasa punëtore që ish-është i vetëdijshëm për stërvitje tij mendore në krahasim me të fundit.

Si funksionon kjo gjë? Sipas meje keni arritur të trajnimit mendore përmes fokusit. Fokusohet vetë të mjaftueshme në mënyrë që ju të merrni më të sigurt dhe më lehtë mund të shihni qëllimin e tyre në frontin e tij. Është pak a shumë si të kesh të gënjejë. Shtrirë njeri tek njeriu kërceu dhjetë metra në ajër kohë të mjaftueshme për të besuar në të veten në fund.

Sipas Stefan Klee do një program trajnimi mendor të tilla si për të ndjekur një strukturë që përfshin relaksim, självförtroende-, målbilds- dhe krijimtarisë trajnim. ¹

based on 3 ratings Trajnimi mendor, 3.2 out of 5 bazuar në 3 vlerësime
Trajnimi Shkalla mendor


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë trajnim mendore ose kush është në asnjë mënyrë në lidhje me trajnimin e mendore.

Koment Trajnimi mendor

|