.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Jeta ime si pisha

Unë mund të jetë në mes të rreth 400-600 vjet më i vjetër në qoftë se unë të marrë të jetë i paprekur. Por ata ranë përmbys me mua kur unë jam në mes të 80 dhe 120 vjet të vjetra. E mua do që ata të kanë cilësi të mirë, unë duhet të jetë i drejtë dhe i qetë, pa nyje ata para 10-15 metra kur unë jam 100 vjet. Por pastaj ata të kujdeset për mua dhe të sigurohemi që unë të rritet siç duhet patate të skuqura. Unë lulëzojnë në tokë të varfër e tokat pjellore unë të bëhet mirë me shëndet dhe me gunga. Dikush mund të rivendos mua duke e lënë frötallar kur bën një prerje përfundimtar atëherë reseed frötallen off mbi clearings reja. Ose me mbjelljen e pastaj ata të mbjellë fara në një çerdhe, kështu që unë jam duke fryrë si një bimë atje. Duhet të scarified Ne të dy e mbjelljes dhe të frötall sepse atëherë unë lulëzojnë më mirë. Frötallarna mund të hiqet pas pesë në dhjetë vjet. Pas rreth 15 vjet, ju do ungskogs grub kështu që unë nuk qëndrojnë shumë të mbushur me njerëz. Rreth 2.500 bimët duhet të qëndroj për hektar (një hektar është 10.000 metra katrorë). Pas 35 viteve ju mund të shkoni në dhe të zgjedh kur ju hiqni atyre pemëve shtrembër dhe keq ajo kursen rreth 1500 pemë për hektar pas hedh lëng e parë. Në moshën 50 për të bërë një i hedh lëng i dytë atëherë ajo duhet të jetë e 1200 pemëve për hektar. Në moshën 65-75 do të bëni një i hedh lëng i tretë atëherë duhet të jetë 700-900 pemë mbetur për hektar. Atëherë individët mirën mbeten, aty bëhet e drejtë atëherë unë të mbetet deri sa unë të marrë rreth 100 vjet. Ata individë të cilët janë shumë të drejtë dhe të mirë, mund të merrni një shumë të paguar për të. Për mua mund të ju bëjë të gjeni mobilje druri, dysheme pishe, tavanet pishe, pishe panel, dyer pasqyruar, e mund edhe të rrethore pika e mua. Ata gjithashtu bëjnë hyni mua ka log për mua që është disa qindra vjet të vjetra. Wood shpërndarje lloji në Suedi përbëhet I të 39% pisha. Kur ju ra mua tani kështu që është një korrje që më pa poshtë dhe twigs mua dhe më pa në gjatësinë e duhur dhe një forwarder running deri në mua për të përzënë, kështu që do të ketë një kamion dhe mbante më zbresë për një pashë. Ajo merr disa njerëz për të rënë me mua tani njëqind vjet më parë, ata kanë përdorur sëpatë dhe dora pa te ra mua dhe kali për të drejtuar përpara mua për një rrjedhë prej tyre mund flotë më poshtë në një sharrë. Pastaj ai shkoi në një shumë njerëz. Si ata do të bëjnë njëqind vjet në të ardhmen, një mund të mendoj vetëm.
Nevoja për produkte pyjore me siguri do të jetë aq e madhe njëqind vjet si ajo është tani. Nevoja ka qenë gjithmonë e madhe nga druri njëqind vjet më parë ishte nevoja për gjobë të madhe të flasim. Sepse atëherë ata ndërtuan shtëpi log me veten time i vonë pisha të rritur. E pishave më keq pastaj të përdorura për të bërë shumë paratë qymyr e tyre dhe karamel tani jemi duke bërë PULPWOOD ato pisha më keq. Zakonisht një njëqind vjet më parë, ata mund të ndërtojnë Sawmills larg në pyje, ku nuk kishte ujë të rrjedhshëm për ata përzuri Sawmills të hidrocentraleve. Pastaj kam filluar ångsågverken erdhi kur mbante shkrimet poshtë për të bregut për të prerë ato. Ku sharra moderne gjithashtu qëndron sot megjithëse nuk ka aq shumë njerëz sot që janë tifozët atëherë për të sharrave moderne mund panë aq shumë tani sesa atëherë. Ka qenë një shumë më shumë njerëz të cilët kanë punuar në pyll njëqind vjet më parë se sa tani. Sepse atëherë sawed ato në praktikë me dorë dhe tani është makina të mëdha. Ka një burrë i vjetër bëri në një ditë të tërë për të bërë një makinë në minuta. Pra, nevoja e pishave të bukura ndoshta gjithmonë do të vazhdojë ishte stort.Johan Persson

based on 10 ratings Jeta ime si një i gjatë, 3,2 nga 5 në bazë të 10 ratings
Vlerësoni jetën time si pisha


Related schoolwork
Më poshtë është punë e shkollës është rreth jetës sime si pishe ose në ndonjë mënyrë në lidhje me jetën time si pisha.

Koment mbi jetën time si pisha

« | »