.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Neutralizim

Tema: Kimi

Më i lartë

Në këtë laboratorike, ne testuar derdhje BTB i një acid dhe një bazë. Ne gjithashtu të bërë një neutralizimin nga përzierja e një baze me një acid.

Materiale

NaOH, HCl, beakers, gyp, filtër, aktivizimit të karbonit dhe BTB.

Hipotezë

Unë mendoj se NaOH bëhet blu dhe që HCl bëhet portokalli. Unë mendoj se është ujë i kripur kur ajo bëhet neutral.

Foto

Realizim

Së pari ne kemi shkuar dhe të marrë të gjitha gjërat që ne do të përdorim dhe të vënë prapa. Ne derdhur NaOH në një gotë dhe HCl në një tjetër. Pastaj ne mori dy pika të BTB dhe derdhi poshtë në çdo dhe të përziera në lidhje. Pasi kemi regjistruar disa prej hipotezave tona paditur. Pasi ajo filloi pjesa e vështirë. Ne mori zgjidhje themelore dhe të derdhur në acid. Pas kësaj ne do të merrni atë neutrale. Pasi neutral, ajo do të kthehet në ngjyrë të gjelbër dhe ajo mori disa kohë. Ne u përpoq për disa minuta para se të vije ti dhe të përziera tërësisht rreth kupën dhe kështu u bë e gjelbër. Pastaj shkuam deri te ju dhe mori qymyr në një gyp që ne do të rrjedh në zgjidhjen neutrale gjenomike nga. Ajo mori disa minuta dhe pasi që ne ishim gati. Ju pastaj mund të pini atë mbetura, dmth ujë të kripur. Atëherë ne kemi qenë të gatshëm, pastrohen dhe shkoi.

based on 7 ratings Neutralizimi, 2.6 nga 5 bazuar në 7 ratings
Neutralizimi Rate


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë neutralizimin ose në ndonjë mënyrë në lidhje me neutralizimin.

Koment Neutralizimi

« | »