. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Shkolla punë Kërko

Neutralizim

Subject: Kimi
| More

Përmbledhje

Në këtë laborator ne testuar për pour BTB në një acid dhe bazë. Ne gjithashtu bëri një neutralizimi nga përzierja një bazë me një acid.

Materiale

NaOH, HCl, beakers, funnels, filtra, aktivizimit të karbonit dhe BTB.

Hipotezë

Unë besoj se NaOH të kaltër dhe se HCl është portokalli. Unë mendoj se është ujë i kripur kur ajo bëhet neutrale.

Imazh

Zbatim

Së pari ne kemi shkuar dhe të kap të gjitha gjërat që ne do të përdorim, dhe u ul përsëri. Ne derdhur në NaOH në një gotë dhe HCl në një tjetër. Pastaj mori ne dy pika të BTB dhe të derdhur në çdo dhe të përziera rreth. Pas kësaj kemi shkruar disa prej hipotezave tona të ishte i saktë. Pas kësaj filloi pjesa e vështirë. Ne mori zgjidhje alkaline dhe të derdhur në acid. Pas kësaj, ne do të merrni atë neutrale. Kur ajo ishte neutral, ajo do të kthehet në bojë jeshile dhe u desh disa kohë. Ne u përpoqëm për disa minuta para se të vinte përreth dhe të përziera tërësisht në gotë dhe në këtë mënyrë u bë e gjelbër. Pastaj kemi ecur deri tek ju dhe mori qymyr aktivizohet në një gyp se ne do të rrjedh në zgjidhje neutrale nga Mbretëria. Ajo mori disa minuta dhe pas kësaj ne të ishin të gatshëm. Ju pastaj mund të pini atë të mbetura, atëherë shëllirë. Atëherë ishim të gatshëm, pastrohen dhe shkoi.

Rezultatet

Hipoteza ime ishte e saktë. Rezultati i përzierje dhe filtrim ishte gjithashtu që kam menduar ujë i kripur.

Përfundim

Ky është rezultat i neutralizimit kemi bërë që pastaj u bë i kripur.

based on 1 rating , Neutralizimi 0.5 nga 5 në bazë të 1 rating
| More
Neutralizim Rate


Projekte të ngjashme shkollore
Në vijim janë punën e shkollës që është rreth neutralizim apo në ndonjë mënyrë lidhur me neutralizim.

Neutralizim Koment

« | "