.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Zelanda e Re

Temperatura në akull të Zelandës së Re varionte, temperatura më e lartë ishte + 42 ° dhe sherr ishte - 22 °. Temperatura e zakonshme është rreth + 14 ° deri + 18 ° ose + 5 ° deri + 11 °. Ordinaries Të weathers janë kohë e mirë apo shi. Por nuk është gjithmonë dielli apo shiu; është e borë dhe ciklonet si. Pra, nëse ju jeni duke shkuar për të bërë aktivitete në natyrë, ju duhet të jenë të përgatitur më Shumë weathers të ndryshme.
Një vit On, ka mbi 2000 orë me diell, dhe bie shi në mes 640 mm. në 2000 mm.

Pranverë muaj të Zelandës së Re janë nga shtatori në nëntor, muajt e verës janë nga dhjetori në shkurt, Muajt ​​Vjeshtë janë nga marsi në maj, dhe muajve të dimrit është nga qershori deri në gusht. Pra Ju Mund të them se është Dallimet në muajt, në qoftë se ju krahasoni me Suedinë.

based on 1 rating Zelanda e Re 1,0 nga 5 bazuar në 1 vlerësim
Rate Zelanda e Re


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Zelandën e Re, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Zelandën e Re.

Koment në Zelandën e Re

« | "