.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Zelanda e Re

Klima Zelandës së Re

Temperatura në Zelandën e Re është e larmishme, temperatura më e lartë ishte + 42 ° dhe më e ulëta ishte - 22 °. Temperatura e zakonshme është rreth + 14 ° deri + 18 ° ose + 5 ° deri + 11 °.

Ordinaries Të weathers janë kohë e mirë apo shi. Por kjo nuk është gjithmonë dielli apo shiu; është e borë dhe ciklonet, si dhe. Pra, nëse ju jeni duke shkuar për të bërë aktivitete në natyrë, ju duhet të jenë të përgatitur për weathers të ndryshme.
Në një vit, ka mbi 2000 orë me diell, dhe bie shi në mes të 640 mm. në 2000 mm.

Pranverë muaj Zelanda e Re janë nga shtatori në nëntor, muajt e verës janë nga dhjetori në shkurt, muajt e vjeshtës janë nga marsi në maj, dhe muajve të dimrit është nga qershori deri në gusht. Pra, ju mund të them se ajo është dallime në muajt, në qoftë se ju krahasoni me Suedinë.

Shkalla Zelanda e Re


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Zelandën e Re, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Zelandën e Re.

Koment Zelanda e Re

« | »