.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Novell - Albin mikun tim

Thread: Suedisht

Kjo është në lidhje me një ditë kur unë dhe Albin ishin në një parti në shtëpinë e një shok të tij dhe më pas ajo nuk ishte mjaft ajo që kishim imagjinuar.

Ajo filloi në mëngjes, unë dhe Albin shkuan bashkë në shkollë. Në rrugën për në shkollë, u takuam miku i tij i quajtur Mark, ai ishte një djalë shumë i mirë, derisa ai u tha se unë do të në parti.

- Nëse ju do të merrni kështu që ju keni asgjë për të ngrënë ose pirë, dhe ju nuk duhet të flirtoj me ndonjë nga miqtë e mi as. tha Markus.

- Por, Albin them atë që unë jam në të vërtetë miku juaj jo vetëm atë. Unë i thashë Albinin.

- Jo, unë nuk jam duke shkuar për të treguar atë, "tha Albini.

- Gjë e mirë se Albini ka thënë Markus.

- Mirë, por atëherë unë nuk jam miku yt më, thashë.

Pastaj unë u largua prej tyre dhe shkoi në shkollë, sepse ne kishim filluar pesë minuta më parë.

Bërtiti Albin mua.

- Por ju lutem Hanna dëgjoni mua kjo nuk ishte ajo që unë do të thotë, bërtiti Albini.

- Oh, jo, si e keni pastaj të vijnë këtu dhe të shpjegojë për mua, ku Albin, kam qarë / Hanna.

- Mirë, unë do të shpjegojë dhe thirri Albinin.

- Si mirë, unë bërtiti përsëri.

Pastaj ai vrapoi deri më kapi mua dhe më përqafoi mua për një minutë deri kur kam thënë me zë qetësues.

- Çfarë ishte se ju do të shpjegojë për mua, atëherë Albinin?

- E pra, kjo është mënyra se si unë e kisha menduar se unë do të blej pije dhe disa snacks për ne, atëherë ne nuk kemi nevojë për të marrë larg, tha Albini.

- Mirë, çfarë e mirë që mund të bëjë atë që është e mirë, por ju kishte pritur diçka të ndryshme, apo më shumë? A ju kam thënë.

- Po, unë e kishte imagjinuar se ndoshta ne mund të shkojnë në shtëpinë time pas partisë, tha Albini.

- Mirë, ne mund të bëjmë mirë, ajo do të jetë mirë, thashë.

- Mirë, ne do të shkojnë në shkollë tani, apo? Pyeti Albinin.

- Po, ne e bëjmë, thashë.

Pastaj shkuam në shkollë, kemi shkuar në klasa të ndryshme, dhe askush në shkollë e dinte që ne ishim miq. Si ditë shkolle po i afrohej fundit, kam vendosur të presin për Albin, Albin Kurtit, por kurrë nuk ka treguar deri në rrugën që kemi përdorur për të sjellë në shtëpi për ne, ne kemi jetuar në vendin fqinj me njëri-tjetrin në mënyrë që ne gjithmonë shkuan së bashku për të dhe nga shkolla. Por kjo ditë, ajo ishte në mënyrë që Albin kishte periudha pagesë dy mësimet e fundit dhe pastaj ai shkoi në shtëpi pa e shikuar më lart. Por kjo nuk e di mua kështu vërtet shkoi në shtëpinë e tij dhe do të qortoj atë. Kur erdha në shtëpi Albinit si babai i tij i hapi derën.

- Albin, Hanna është këtu, i thirri të atin Lars / Alan-it.

- Albin nuk është në shtëpi, duke thirrur Ulrika / nënën Alan-it.

- Po ku është ai? I pyetur Lars.

- Unë nuk e di, në shtëpinë e çdo Markut mund të besojmë, tha Ulrika.

- Albin nuk është në shtëpi, ai është në Shën Markut, tha Lars për mua.

- PLEASANT, por ne dëgjuam lamtumirë, thashë.

Pastaj unë shkova në shtëpi dhe të përgatitur veten për partinë. Pastaj mora një gotë me ujë dhe shkova në dhomën time dhe të lexoni një libër. Kur ajo ishte koha për të shkuar në parti Albin erdhi në shtëpi me mua, ai hyri në dhomën time.

- Përshëndetje Hanna, keq në qoftë se unë nuk jam duke pritur për ju, ose ju dha përgjigje menjëherë, unë jam me të vërtetë keq për këtë, tha Albini.

- Mirë, por çfarë fun që ju rri me Mark dhe jo mua, atëherë, unë jam, pasi të gjitha, shoku më i mirë, thashë.

- Po, unë e di atë, por kjo nuk është gjithmonë aq e lehtë kur ju jeni në shkollë dhe kam ndalur, unë nuk mund vetëm të presim për ju në tri orë, tha Albini.

- Mirë, por ne nuk jemi duke shkuar për të bërë një bujë tani, është më mirë në qoftë se ne do të shkojmë për palën snacks, ju keni të mirë-fikse dhe pije? I pyetur.

- Jo, unë nuk mund ta bëjë këtë, por ne sigurisht mund të shkoni dhe të rregulluar tani, dhe nocioni se nuk keni qenë flirtim me miqtë e tij nuk, ju gjithmonë mund të flirtoj me mig tha Albini.

- Mirë, çfarë e mirë, por do të shkojmë tani apo çfarë? I pyetur.

- Po, do të shkojmë tani. Albini u përgjigj.

- Çfarë e mirë, atëherë ne do të shkojmë, bye mami dhe babi! A ju kam thënë.

Kur ata arritën në dyqan në mënyrë të përqendruar snacks Albini dhe pije me Hanna, atëherë kur ata do të paguajnë që Albin kishte harruar portofolin tuaj në shtëpi. Kur ai tha se me turp, ajo tha se

- Ju mund të shkoni në shtëpi dhe të merrni atë, por u kthye sa më shpejt të jetë e mundur, sepse ajo është më në radhë, dhe jo vetëm ju.

- Kur Albini tha turp që ai duhet të nxitojë në shtëpinë e tij dhe pastaj do të kthehet, sepse ai është më i shpejtë në klasën e tij.

Kur ai më në fund erdhi në shtëpinë e tij, kështu që ai nxitoi në dhomën e tij, kap portofolin dhe ikën. Kur ai erdhi në dyqan përsëri, ajo ishte vetëm një person pas tyre të gjithë të tjerët kishin vënë në një radhë. Pastaj paguar Albinin dhe ai dhe Hanna ankorua larg.

Kur ata arritën në parti kanë filluar, atëherë pyeti Markus ku kishim mbajtur shtëpinë dhe më pas tha se Albinin,

- Ne kemi qenë në dyqan dhe ka vepruar snacks dhe pije për Hanna, sepse ajo nuk është e lejuar për të marrë ndonjë gjë nga këtu.

- Po, por unë nuk do të thotë atë që kam thënë atëherë, unë kam një gjellë e mbetur nga një natë më parë kështu që unë e dija fort atë që kam thënë atëherë, si Mark.

- Mirë, kështu që ajo mund të marrë nga këtu, por kjo ishte vetëm e panevojshme në dyqan për të, por që mund të ketë pas partisë, kur ne jemi në shtëpi për mua, kështu Albinit.

- E pra, po ju do të shtëpinë tuaj, jeni së bashku? I pyetur Markus.

- Jo, ne nuk jemi së bashku, ne jemi vetëm miq të mirë përgjithmonë. Albini u përgjigj.

Kur ata kishin qenë në parti për një kohë, kështu që ata kishin kohë për të përshëndetur të gjithë ata që ishte atje dhe partied. Më vonë në mbrëmje rreth pesëmbëdhjetë minuta para partisë ishte e gjatë, kështu që ishte Albini mbushur kështu që ai do të bëjë asgjë për të marrë të mbajë të Hanna, por ajo rezistoi gjatë gjithë kohës. Kur ata kishin qenë aty rreth pesë minuta deri sa Albin rrinin në tryezë dhe po flinin, kur Hanna dhe e pa atë në mënyrë që ajo solli atë dhe i tha Mark se ata kanë për të shkuar në shtëpi.

- Ok, ju mund të shkoni në shtëpi tani, bye ju shihni herën tjetër unë ose ju keni një parti, "tha Mark.

- Mirupafshim shoh ty, thashë / Hanna.

Në rrugën shtëpi të Albinit, unë e nevojshme për të shkuar dhe të mbështetur atë pothuajse të gjithë rrugën, kur ne ishim rreth dhjetë metra larg nga oborrin e tij kështu që ai erdhi raundi pak në mënyrë që ai pothuajse arriti të ngriteni për veten tuaj. Por kur ne kishim ardhur në dhomën e tij në mënyrë që ai dremitën përsëri në mënyrë që unë e nevojshme për të marrë off rrobat e tij dhe e futi nën mbulon. Duke pasur parasysh se as prindërit e tij do të jetë në shtëpi atë natë të veçantë kështu që kam fjetur gjatë në vendin e tij.

I kishte thënë prindërve të mi se ata nuk do të jenë të shqetësuar në lidhje me mua, sepse unë do të fle gjatë në Albinit. Pasi ata dhanë në atë kam marrë për të fjetur atje kështu që unë kam për të thënë se prindërit e Alan do të jetë në shtëpi. Por kjo nuk ishte aq e vërtetë, kam menduar se ata do të jenë në shtëpi, por doli se ata nuk do të jetë atje.

Prindërit e mi quajtur ndaj prindërve Alan për të parë nëse ata do të jenë në shtëpi ditën kur prindërit e Alan thanë se ata nuk do të jetë në shtëpi shikojnë kryesorja dy pasdite nesërmen. Unë ende kam për të fjetur gjatë në Albinit për prindërit e mi, edhe në qoftë se unë kam gënjyer në lidhje me të, për shkak se ka një alarm atje dhe kjo kishte qenë një hajdut aty para, kur ata kishin alarmin, filloi sa më shpejt që ka qenë një levë në derë.

Kur arritëm në shtëpi të Albinit ishte vetëm 21:10, Albin ra në gjumë të drejtën, kur kemi marrë deri në dhomën e tij në mënyrë që në rreth 23:20 në mënyrë zgjua Albinin dhe bërtiste në mua dhe pastaj kështu që unë me ngut deri në atë.

Ai tha se donte mua për të fjetur me të dhe nuk fle në e prindërve të tij dhomë, sepse unë nuk kishte zgjidhje kështu që unë shkova dhe solli një gotë me ujë atij, edhe unë shkova dhe i përbërë prindërve të tij krevat përsëri, atëherë unë shkova në Albinit dhe i dha ujë. Pastaj kam pranuar xhami, kur ai kishte dehur dhe e vënë atë në tryezën e tij që ishte aty në dhomë, pasi që unë shkova në shtrat me Albin shtrirë dhe shikoi mendueshëm në mua, kur e pyeta se çfarë ishte se ai shiquarat dhe pastaj ai tha se dukej se si e bukur Unë jam, ai madje tha se unë jam më i bukur në botë, çdo gjë që ai tha atë natë, kam shkruar dhe tregoi atë të nesërmen, kur ai ishte i matur.

Siç kemi vënë atje në shtrat kështu që unë vë përballet me larg nga ai, por ajo nuk ishte problem për të, ai arriti të mbajë mbi mua anyway. Sapo kam thënë atij se ai kishte për të mbajtur mua dhe përqafim mua, nëse ai dëshiron për të kështu që ai tha se donte të ishte me mua dhe pastaj kam thënë se ne mund të jemi së bashku në qoftë se edhe ju thoni se nesër, kur ai premtoi se ai do të thonë se ditën e ardhshme. Kur erdhi nesërmen, unë i tha atij për të thënë atë që ai tha se një natë më parë, por ai e kishte harruar tërësisht se çfarë ishte ai kishte thënë, kështu që unë kam për të të treguar atij çdo gjë dhe pastaj ai tha se bëhet fjalë për të qenë së bashku nuk ishte aq edhe tani, sepse që Albini ka vetëm për të Markut, tha se ne nuk ishim bashkë.

Kur kam dëgjuar se unë i thashë

- Ju mund të zgjidhni për të qenë me mua, ose ne nuk jemi miq më?

- Mirë, ne jemi të mirë së bashku, atëherë, por atëherë ne duhet të them Mark se ai nuk do të ju pyes jashtë, dhe të bëheni miq të mirë në mënyrë që ai dëshiron të jetë me ju.

- Po, ajo do të jetë e mirë, ju duhet t'i tregoni atij sot, pasi prindërit e tu kanë ardhur në shtëpi.

- Po, unë bëj, por ju duhet të shkoni në shtëpi tani apo duhet të rri këtu me mua i dashur?

- Unë jam duke qëndruar mirë me ju dhe hani mëngjes dhe pastaj ne mund të shkojnë jashtë dhe të shkojë në shtëpinë time dhe të them lajmin për prindërit e mi.

- Po, ne mund të mos e parë që ne hamë.

Pasi kishim ngrënë kështu që shkuam në shtëpinë time dhe më tha në lidhje me të, prindërit e mi tha se ishte mirë që ne ishim së bashku, ne kishim njohur ende njëri-tjetrin nga kopshti deri tani në mënyrë që kjo ishte mirë. Kur ne kishim biseduar në lidhje me atë që prindërit e mi kështu që shkova në shtëpi për të Albinit përsëri dhe të përgatitur drekën derisa prindërit e Alan do të vijë në shtëpi. Në 14:10 prindërit e Alan erdhi në shtëpi kur ushqimi ishte i gatshëm vetëm kështu ata mund të hani menjëherë kur prindërit e Alan erdhi në shtëpi. Pasi hëngrën aq Albin foli në lidhje me prindërit e tij, që ishin së bashku dhe ata thanë njëjtë si ka thënë prindërit e mi.

Më vonë, rreth 17:30 në mënyrë që Albin shkoi në shtëpi për të Markut, dhe kur ai shtypet zile erdhi motra e vogël Markut dhe e hapi.

- Hey, Shën Markut në shtëpi? Tha Albini.

- Mark, Albini është këtu dhe dëshiron të flasë me ju! Thirri motër të vogël.

- Mirë, në rregull, unë do të, Sa Markus.

- Hey Mark, po kjo është mënyra se si unë dhe Hanna janë së bashku, kështu Albinit.

- Hey, të gjithë të drejtë, por kam dëgjuar dje se nuk keni qenë së bashku, kështu që Markus

- Po, por ne u mblodhëm sot, dhe në qoftë se ju të përpiqet të bëjë në mënyrë që ajo bie në dashuri me ju, kështu që ju do të merrni dhe të bisedoni me mua së pari, sepse ajo do të jetë me mua pjesa tjetër e gjithë jetës së tij vetëm në mënyrë ju e dini, tha Albini.

- Mirë, por unë me siguri do t'i merrni e saj të bjerë në dashuri me mua duke bërë një gjë të caktuar që unë e di që ajo pëlqen, Sa Markus.

- Mirë, por ne dëgjuam lamtumirë, Sa Albini.

- Mirë, bye, Sa Markus.

Më vonë, pasi që biseda shkoi Albinin dhe mendimi i Markut i kishte thënë të gjithë rrugën shtëpi, ai shkoi dhe i menduar në lidhje me atë në mënyrë që kur ai mori në shtëpi ishte Anën, dhe prindërit e tij në dhomën e ndenjes dhe biseduam, kur dëgjuan se dera e përparme u hap, ata u ndalën flasin për atë që ata kishin biseduar rreth dhe filluan të flasin për diçka tjetër. Kur Albin hyri në dhomen e ndjenjes dhe tha Hanna do të vijnë në mënyrë pyetur Anën pse ai dukej aq i zhytur në mendime dhe pastaj ai tha se do të flasim për të saj në lidhje me atë, atëherë kur ata erdhën deri në dhomën e tij dhe ai nuk duan të flasin për atë në frontin e prindërit e tij. Pastaj një herë ata kishin dalë në dhomën e tij, kështu që ai më ka thënë se Mark sapo kishte thënë atij, dhe pastaj i tha Hanna se Mark nuk e di se çfarë i pëlqente dhe e papëlqyeshme, sepse ajo sapo kishte takuar Markun dy herë dhe dy herë e kishte ku ajo u takua me Albinit dhe Markus.

Më vonë në mbrëmje në mënyrë që do të Albin fle gjatë në Hanna dhe shkoi shumë mirë për prindërit e tyre edhe pse ata do të mbajtur një sy në atë që ata e bëjnë në mënyrë që ata nuk e bëjnë diçka që ata nuk duhet të bëjnë. Kur të gjithë kishin shkuar për të fjetur mirë, ai ishte aq i qetë dhe të rehatshme në shtëpi që ju mund të dëgjoni një rënie pin në dysheme.

Fundi i këtij Novell.

based on 13 ratings Novell - Albin mikut tim, 2.0 nga 5 në bazë të 13 ratings
Rate Novell - Albin mikun tim


Lidhur me schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Novell - Albin shoku im, ose që është në asnjë mënyrë në lidhje me Novell - Albin miku im.

Koment Novell - Albin mikun tim

« | »