.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Novell

Subject: Anglisht , Tjetër

Ai ishte i hipnotizuar nga tingujt e botës rreth tij. Por ai mendonte se ishte mbiçmuara trishtuar, pasi pjesa tjetër ifthe e botës jetonte pa të. Por ai e kishte mësuar të merren me të, dhe ishte

Kënaqur me jetën e tij më të madhe të kohës.

"Ju nuk mund të merrni gjithçka", mendonte ai, ndërsa ai ishte duke u veshur. Ishte një ditë e përkryer për një

herët në mëngjes, në këmbë; Dielli ishte i ndritshëm, por jo shumë, dhe era ishte e ngrohtë, por jo

Shumë të ngrohtë. Ai hapi derën dhe mori frymë thellë. Një ndjenjë e çuditshme erdhi mbi të. Ishte

kjo frikë? Ishte tregojnë? Ai nuk e di, kështu që ai vazhdoi rrugën e tij poshtë shkallëve, duke injoruar

Gjendja çuditshme ai ishte në.

"Mirëmëngjesi, zoti Walker." Ai njohën zërin e znj Clouder, fqinjin e tij.

Ajo gjithmonë e quajti atë "Z. Walker," Për shkak të shëtitjet e tij të përditshme në park. Ai nuk mendon

ajo e dinte emrin e tij të vërtetë, por që nuk u mërzit atë në të gjitha. Ai buzëqeshi dhe e tundi të saj, ose në

paku ndaj vend mendoi që ajo qëndroi në.

Ore Rush kishte filluar, dhe ai e dinte se duhej të jenë të kujdesshëm Ku për të vënë këmbët e tij. Por ai kishte dhuruar

këtë herë kaq shumë para, thats të këmbët e tij e dinin saktësisht se ku të shkoni, dhe ata mund të jenë sytë e tij.

Por kjo ditë nuk ishte si të tjerët.

Ka qenë një rrugë e vogël që ai duhej të kalonte për të shkuar në liqen. Zakonisht nuk ka pasur makina lëvizëse

atje, por kjo ditë ka pasur. Ai dëgjoi makinën marrë afër dhe më afër, por ai mendonte se

do të ndalet. Ai nuk e bëri. Shëndoshë e fundit që ai mori për të dëgjuar ishte zë nga një ambulancë.

James Berlet u shkatërrua. Ai had've qenë në kërkim në një drejtim tjetër, dhe nuk ka pasur

koha për të ndaluar para se goditi verbrin. Ai kishte drejtuar nga makina, ndaj njeriu i shtrirë në

mes të rrugës.

"A jeni mirë?!" Kjo had've qenë parë, pyetja Stupid James i kishte kërkuar.

Për një moment ai e kishte parë buzëqeshje verbër njeri, dhe fjalët e tij të fundit had've qenë:

"Unë jam i keq. Unë nuk e shoh ty. "

based on 5 ratings Novell, 2.4 out of 5 në bazë të 5 ratings
Shkalla e Novell


Lidhur me schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me të Novell, ose në ndonjë mënyrë lidhur me Novell.

Koment Novell

« | »