.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Oliver Twist

Subject: Anglisht , Reviews

Oliver Twist është shkruar nga Charles Dickens. Personazhi kryesor është Oliver Twist i cili është nëntë vjeç. Oliver është një jetim. Ai jeton në një shtëpi të Punëtorëve në Britaninë e Madhe. I gjallë i tij në një qytet pranë London.I nuk e di se çfarë viti e librit ku tavanet por I guess rreth shekullit 1800.

Libri filloi me tre zotërinj që rrinin ulur poshtë në zyrë dhe diskutuan të ardhmen e Oliver-së, familje magjistare ai do të zëvendësohet në. Oliver filloi të qante dhe iu lut për të qëndruar në shtëpinë e punëtorëve ku ai jeton në. Ai ishte vetëm se do të zëvendësohet me një tjetër familje Kur ai në natën e heshtur shkon larg. Oliver i varfër dhe i dobët mendërisht i vazhdueshëm në këmbë sikur ai ku ndjekur. Ai mbërriti në Londër me bazën e tij e tërë gjak dhe stomaku i tij bosh. Ka HE Metodologjia mashtrues. Unknowing Kjo Dodger dhe banda e tij janë kriminale ai u bë shokë me ta. Oliver ndihmon ata me një grabitje. Ai nuk mund të kandidojë larg nga policia kështu ai ishte friendlyness në një qelizë. Atje ai u bë i sëmurë dhe një oficer u kujdesua për të në shtëpinë e tij. Z. dhe Znj Brown kujdesej e Ullinjve si ai ishte fëmijë i tyre i vet dhe ishte duke shkuar për të edukuar atë në një shkollë sa më shpejt ai u bë i shëndetshëm. Në një qendër të qytetit porosi Oliver u gjet nga banda mashtrues për një lemeri të madhe i Ullinjve. Ullinj ku jetojnë të drejtë në mes të Industrisë së vend Kur i sofistikuar dhe Rich familja Brown u numëruar minuta për porosi të pyesni dhuruar.

Unë mendoj se libri ishte i vështirë, unë nuk mund ta mohojnë se. Fjalët ku shkruara me pasion dhe anglisht vjetër, Me këtë përbërës Hole Story've bërë më të gjallë. Edhe në qoftë se unë nuk mund të kuptojnë shumë fjalë, Charles Dickens më bën të ndihem simpati me ullinj. Kjo ishte një histori shumë e trishtuar, por edhe në qoftë se ajo ishte vetëm pak ajo ishte dikur qesh herë dhe qesharak bisedë-së. Mënyra Charles Dickens e shkrimit ishte me të vërtetë interesante por veprim dhe histori nuk ishte se tërheqëse si unë isha duke shpresuar.

Unë do të mbani mend këtë libër dhe ndoshta në verës vazhdojnë të lexuar në lidhje me aventurën e Oliver.

based on 8 ratings Oliver Twist, 1,6 nga 5 bazuar në 8 vlerësime
Rate Oliver Twist


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Oliver Twist ose janë në asnjë mënyrë në lidhje me Oliver Twist.

Koment Oliver Twist

« | »