. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Opiates

Opiates vijnë nga një luleje që është rritur për mijëra vjet është quajtur hashashit, ajo është rreth 1 metër i gjatë dhe ka petals vjollcë të lehta dhe të rritur në Azi. Gjëja e parë që ju të merrni nga lule është opiumi i papërpunuar dhe nga ajo prodhon, ndër të tjera, morfinë, heroina etj. Më parë ata kanë përdorur përmbajtjen si droga, por në ditët e sotme njerëzit abuzuar substancë, e cila është e ndaluar. Report Opium erdhi në Evropë gjatë viteve 1800. Drogës duket si chunks të vogla ngjyrë kafe të errët apo të shfaqeshin në formë pluhuri pirjen e duhanit droguar apo hahet dhe rökheroinet ka Blitt gjithnjë e më e zakonshme në vitet e fundit. Heroina është vendosur në një pjesë të fletë metalike prej alumini e cila është ndezur pastaj nga poshtë me një çakmak, droguar tërheq tymin që ngrihet nga filmi "për t'i ndjekur dragoin" quhet në gjuhën angleze.

Efekt

Efekti Drogës varet tërësisht nga sa ju të marrë, se si ajo është përdorur, në atë që ju jeni në humor ose në qoftë se ju jeni edhe duke marrë atë në lidhje me droga të tjera. Kur të paktën marrë drogë për të marrë të parë një ndjenjë e kënaqësi që pas një kohë, shkoni mbi, në vend që ju të merrni një ndjenjë e kënaqësisë, kur ndjenja e humbur ndjenja nuk i çdo uria ose emocioneve të dhimbshme dhe ju nuk më keni dëshirë seksuale . Në doza të mëdha do të jetë shumë e nxehtë në trup dhe shumë e thatë në gojë, dhe doza të mëdha mund të çojë gjithashtu në arrest respirator dhe kardiak arrestim, dhe pastaj ju vdes në qoftë se ju nuk merrni ndihmë të menjëhershme. Një shenjë se duke marrë varësinë e drogës është që nxënësit ngushtoj. Në morfinë kujdesit shëndetësor mund të jepet për të pacientit në emergjencë e sëmundjeve të rënda dhe dhimbje, por duke pasur parasysh atë të panevojshme.

Si Varësia?:

Drogës është një neurotoxin që shkakton nervat e duan atë, në fillim, tepër, për shkak se kur ju keni marrë atë për herë të parë, hap disa receptorët dhe ata janë të mbushura me drogë. Drogës e bën të qetësuar nervat por kur ajo shkon jashtë trupit bëhet, për shembull, nervor dhe shtrëngimi i vetëm deri sa ju të merrni drogë vetë përsëri. Por çdo gjë fillon me më shumë ose më pak të fitojnë një tank për trupin. Pasojat do të jetë atëherë që ata duan më shumë, dhe në fund ju merrni addicted dhe të shkatërrojë vetveten. Tentimi për të marrë nga nevoja e tyre për të drogës është pothuajse e pamundur për të bërë në tuaj, kështu që ajo ka nevojë për trajtim në kujdesin shëndetësor.

Tjetër

Shumë sëmundje të ndodhë, sepse abuzuesit shpesh ndajnë dhe përdorin të njëjtat shiringa mund të shkaktojë hepatit dhe HIV. Dy arsye në dukje se varur shpesh vdesin janë vetëvrasjet dhe mbidoza. Droguar kryen vetëvrasje për shkak të asaj nga depresioni shkaktuar nga abuzimi.
Njerëzit të cilët Abuzimi nuk kanë gjithmonë të holla sa më shumë që është e nevojshme për të marrë të mbajë sasinë e drogës që ata duan, sepse kjo është një shumë e madhe parash që është e nevojshme, për shkak se ka një shumë e krimeve dhe më e zakonshme është të vjedhin të holla dhe gjëra me vlerë apo prostitucion.

based on 6 ratings Opiates, 2.7 nga 5 në bazë të 6 ratings
Opiates Rate


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë opiateve ose në ndonjë mënyrë lidhur me opiateve.

Koment mbi opiateve

« | »