. Tani

Schoolwork dhe ese nga shkollat ​​e mesme
Kërko për projektet shkollore

Historia music

Topic: Music
|

Stardes Nirvana 1987, ajo ishte vetëm sa Kurt dhe shoku i tij i krishterë. Pastaj erdhi Aaron Burckhardin në grup. Nirvana ishte më popullor në vitet '90. Këngë që ata depërtuan me

Quajtur Smells Like Teen Spirit, stili i tyre i muzikës ishte Grunge. Elvis Presley ishte më popullor në 60-ta dhe ai e thyen deri me 1956 me këngëve: Hound Dog, hotel heartbreak dhe mos kini mmHans mizore stil muzikor i njohur si rockabilly dhe stil është edhe shtëpia sot

ABBA u formua 1969.Abba u popgrupp.Dom fat u bë e famshme në mbarë botën

Këngë që goditi përsëri me emrin e Waterloo në vitin 1974 në stilin melodifestivalen.Deras e muzikës u disko dhe popmusk.Abba ishte më popullor në vitin 1970 dhe ata janë ende shumë të njohura sot.

Disa artistë të rëndësishme / bende gjatë viteve 1900 ishin të tilla si Abba, Elvis Presley dhe Miachel Jackson

Miachel Jackson ishte shumë popullor gjatë Dangerus 70-80 talet.Albumena Bad 87 dhe 92 ishin framgångar.Miachel i madh është një nga begåvningar.Han madh muzikës popullore është e kombinuar cleverly shpirti dhe pop, mded valle koreografi mirë dhe sångrösr själlfull.

Disa uppfinnigar historia e muzikës popullore janë: radio mikrofon, rock cake dhe vinylskivan.Förstärkta instrumentet, kitarat elektrike, elektrike dhe bas försärkare.1968 Jim Marshall përforcues kitarë me ngjarje të shtrembëruara ljud.Viktiga në historinë e muzikës, Motown = Hap kompanitë rekord.

Stardadesinom soulmusiken.Dom parë dixhitale regjistrimet görs.Man filluar eksperimente me video muzikë për të promovuar artistët dhe band.1981 erdhi MTV.Han si stardade MTV emrin Mattias Behrer, MTV është një argëtim të madh të rinjtë mendojnë të rinjtë.! 992 erdhi bota reale, e cila ishte dokusåpa.Kritikerna më e madhe në botë e quajti atë underhållningsform.MTV keq ka ekzistuar për 25 vjet dhe është një populärt.Och shumë gjatë asaj kohe, muzikë MTV dhe underhållnigskanal historia krijuar televiziv me histori të panumërta funny dhe skandale që kanë bërë omtalde në mbarë botën !

Ida Svedlund

based on 15 ratings Historia Popular muzikë, 1.7 out of 5 bazuar në 15 ratings
|
Popular Vlerësoni Music History


Schoolwork ngjashme
Në vijim janë projektet shkollore kanë të bëjnë me historinë e muzikës popullore, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me historinë e muzikës popullore.

Koment mbi Historinë Muzika Popullore

« | »