. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

TET

Sindikatat:

Sindikata punojnë për të drejtat e punëtorëve në tregun e punës. Ata gjithashtu janë duke punuar për të informuar dhe edukimin e tyre në gjëra që janë të rëndësishme kur të hyjnë në tregun e punës.
Disa nga pyetjet e tyre më të rëndësishme është ... çfarë mund të bëjmë për të përmirësuar atë për punëtorët? Dhe Ku mund të shikoni për mbështetjen dhe kontributin diku?

Mjedisin e punës:

Çdo gjë ndikimi i mundshëm në mjedis, p.sh. AC, zë, erë dhe duket si ajo do të jetë e qara dhe të zymtë kështu zvogëlon nevojën për të punuar së kontrabandist në qoftë se ajo është ngjyra ngjyra të ndritshme ose kështu ka kënaqësinë e punës në vendin e punës. Ajo gjithashtu mund të jetë e rrezikshme makineri në një vend pune të tilla si një ekskavator ose makineri të tjera të rrezikshme. Ajo gjithashtu mund të jetë e vështirë në një shembull kopsht ose në një gazetë, kjo është një faktor shumë i madh në mjedisin e punës, si disa të përballuar më mirë të tjerët Ann.

Perspektivat e ardhshme:

Kërkesat për të marrë një punë është duke u bërë më të rrepta, ku arsimi i lartë është e nevojshme, por për shkak se shkolla është një domosdoshmëri. Në të ardhmen, unë besoj se shkolla e mesme do të jenë të detyrueshme për të marrë një punë.

Intervistë

Kam punuar në Malmköpings video të dhe për këtë arsye kanë intervistuar Habib i cili drejton atë. Ai punon 14:00-10:00 ai përdoret në shumicën e kohës vetëm ecin përreth dhe pak për të pastruar dhe tani dhe atëherë do të ketë një klient, kur ai ofron me qira filma dhe ai ka bërë tani për 2 deri 3 vjet dhe ai shpreson që të ketë atë të hapur disa vite më shumë. Gjëja kryesore që ai e pëlqen është që të kemi të pastër dhe të rregullt në dyqan dhe konsumatori është i kënaqur. Ai zakonisht vënë pagat me kujdesin dhe efikasitetin, ne mendojmë se është më e rëndësishme.

Rate TET


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me tet apo në asnjë mënyrë në lidhje me tet.

Koment Tet

« | »