.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Psycho!

Ata fillojnë të filmuar filmin në vitin 1960 emri drejtori ishte Alfred Hitchcock. Ata ho ka rolin starring ishte Vivian Leigh si Marion Crane dhe Anthony Perkins si motra e Norman Bates Purple akull Marion dhe Sam është filmi Marian së boyfriend.The fillojnë me karrige Marion Crane $ 40,000 në para të gatshme. Ajo mori makinën dhe të përzënë si një akt kriminal Kur ajo më në fund vijnë Bates Motel, ajo shkon deri në Motel dhe dhi ajo është Key dhe kuti Norman nëse ajo dëshiron disa darkë dhe ajo thonë po.
Por në shtëpi Lilac të fillojnë të shqetësohen pak dhe ajo kontaktuar Sam dhe e pyeti nëse ai kishte parë Marion Kohët e fundit, por ai nuk e kishte Shih ajo, dhe pastaj një njeri të ecë në dhe ai është kuti nëse ata kanë nevojë për ndihmë sepse ai ishte një detektiv privat dhe HE Finch se ai mund t'i ndihmojë ata dhe natyrisht ata thonë se po.
Kur Norman u ngjit në shtëpinë dhe solli ca ushqim, Marion dëgjuar një britmë të Norman. Pas pak, ndërsa Norman vijnë me ushqim për të, dhe kur ajo mbaroi deri ushqimin e saj ajo saidthat ajo ishte lodhur në mënyrë që ajo shkon në dhomën e saj. Para se ajo shkon në shtrat ajo të marrë një dush, kur ajo tregon dikë akull vinte dhe ajo prerë me një thika dhe më pas ajo ka vdekur.
The Day After Marion ishte vrarë ardhur detektivë në Bates Motel dhe kërkoni atë nëse Bates kishte parë gruan në foto dhe Bates them Se kurrë nuk e kishte parë atë grua dhe pastaj detektivë thonë gjirin e mirë dhe shkon larg, Kur detektiv shkon në makinë ai shihet dikë në dritare në shtëpi. Ai shkon në një payphone dhe e quan Purple dhe thotë se ai shkon prapa në shtëpi. Ai lidhin në shtëpinë dhe shkon për në shkallët dhe kur ai është në katin e dytë dikush të vijë pas tij dhe ai u vra.
Kur ata nuk e kam dëgjuar nga detektivë Ata u shqetësuar Dhe ata shkon në motel dhe kontrolloni në. Më vonë në ditën ata shikojnë deri në dhomën e kontrollit për fillimin e në dhomën e një, ata gjejnë një copë letër qëndronte Se $ 40.000 Dhe tani që Marion KA bletët atje. Ne më të shkojnë në shtëpinë e trishtuar Purple në mënyrë që ata të dalë me një plan, Sam do të ndalojë Norman dhe Lila të shkojnë deri në shtëpi. Kur Lila ishte në shtëpi ajo të fillojë për të kërkuar kur ajo të zbresë në bodrum ajo pa një skelet dhe ajo të fillojë të bërtas dhe pas com saj dikush me thika për të vrarë atë, por Sam mundi poshtë personin dhe të bëjë bëri ata Shih se Norman veshur jashtë për nënën e tij. Në stacionin e policisë Ejani psikologjinë dhe Thuaju atyre që Norman nëna KA marrjen atë dhe ai kurrë nuk do të jetë njëjtë përsëri.

Në Finch se filmi ishte shumë i mërzitshëm sepse filmi nuk ishte tipi im.
Filmi ishte i zi dhe me. Unë nuk më pëlqen histori me detektivë Unë jam si shumë komedi.
Të gjithë aktorët në film bëri një insets shumë i mirë, por një trishtil se filmi kishte një komplot shumë të keq.
Drejtori film mund të ketë në më shumë bateri. Por filmi është regjistruar në vitin 1960 në mënyrë që cilësia nuk mund të jetë shumë më mirë.

Shkalla Psycho!


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë psiko! Ose në asnjë mënyrë në lidhje me Psycho !.

Koment psiko!

« | »