.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Shqyrtimi i Twilight Eyes

Që hollë MacKenzie ishte një djalë i vogël, ai i ka parë ato. Në sipërfaqe, ata janë gjithmonë njerëzit e zakonshëm, jashtë lloj dhe i vëmendshëm. Por, kur ai mbërriti në xhaxhai i tij me diçka të tmerrshme, kështu që ai nuk ishte më jashtë. Gjashtëmbëdhjetë vjeç dhe me vetëm pak dollarë në portofolin e tij, ai mban. Pas shumë ditësh të gjata dhe netë, pa para dhe ushqim, Slim fat dhe për të marrë një punë në një cirk. Problemi është se në një cirk godet për shumë njerëz, dhe kjo është jo vetëm e ndryshme e ungjit të tij ...

Libri hap një botë krejt të re, dhe pas leximit atë që ju nuk guxon besim më. Libri është rreth Slim MacKenzie, dhe ata e ndjekin atë nga mosha tetë, kur ai fillon për të parë përmes tyre disguises dhe të shohin ato si ata me të vërtetë janë. Kur vjet, ai merr të vjetër, ai sheh ato gjithnjë e më qartë çdo ditë që kalon. Ju uleni të gjithë kohën dhe duke u përpjekur për të me mend se çfarë do të ndodhë. Mmen më besoni, libri nuk ndalet në të gjitha që ju mendoni, dhe shumë të vërteta të tmerrshme (?) I botës për dy mijë vjet më parë zbulohet. A e dini se para nesh, për disa mijëra vjet më parë, siç ishin njerëzit që jetojnë në tokë në një shoqëri shumë më e përparuar teknologjikisht se sa ajo që ne kemi sot. Por populli bërë një gabim. Një kurrë nuk duhet të luajnë me inxhinieri gjenetike. Ekziston mundësia që inxhinieri gjenetike është disa mijëra vjet më vonë, messing me ju. Krijuar nga njerëzit për disa mijëra vjet më parë, vetëm të mbijetuar dy zhdukje totale, janë specie më e vjetër e Tokës. Në organet e njeriut, ata të shkojnë rreth e rrotull, në postet ministrore që ata të ulen dhe të krenohet vetë në krye të shoqërisë. Psikikën e tyre përdredhur kërkon vuajtje njerëzore. Qëllimi i tyre është vuajtje njerëzore. Por mos shaj. Ata mund t'ju dëgjojnë ...

based on 1 rating Shqyrtimi i Twilight Eyes, 2.5 nga 5 bazuar në 1 vlerësim
Shkalla Shqyrtimi i Twilight Eyes


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Rishikimi i Twilight sytë ose në asnjë mënyrë në lidhje me shqyrtimin e Twilight syve.

Koment Rishikimi i Twilight Eyes

|