. Tani

Schoolwork dhe ese nga shkollat ​​e mesme
Kërko për projektet shkollore

Roald Dahl

Subject: translation , anglisht
|

• Një nga autori më popullor Mbretërisë së Bashkuar të librave për fëmijë, një pjesë e Luftës së Parë Botërore 11, me prindër norvegjezë dhe ai është i vetmi unë e di që urren ditëlindjen e tij, Roald Dahl. Ai shërbeu në Luftën e Parë Botërore 11 dhe ka pasur përparim të tij kur ai u riemërua në Washington DC Një shkrimtar nga Mail dielën donin ta intervistonin Roald Për shkak të gjitha veprimet në luftën, por ajo përfundoi me shënime Kjo Roald dërgoni në pylltar - reporter i revistës - i cili më vonë u botua një si një tregim të quajtur "Një copë e një Cake "Pas kësaj, karriera e tij kishte started.Roald shkroi librin e tij të parë për fëmijët në vitin 1943" The Gremlins "Me këtë libër ai dhe Franlin presidenti Roosevelt u bë miq të mirë, vetëm sepse gruaja e presidentit të lexuar histori për nipërit e saj dhe zhvilluar në një të suksesit të madh.
• Kur Roald u kthye nga lufta, ai must've qenë shumë i lumtur që ishte gjallë. Unë do të thotë, ajo ishte një luftë goxha e madhe dhe jo shumë mbijetuar. Unë do të kemi qenë krenarë për veten për një përpjekje të mirë. Unë mendoj se një nga përvoja e tij e madhe ishte kur Olivia vajza e tij ka lindur, ai e bëri deri tregime të ndryshme çdo natë dhe në qoftë se ai nuk duhet të ketë asnjë fëmijëve në të gjitha, ai ndoshta nuk do të jetë një autor. Dhe për t'u ulur me një fëmijë Çdo banesë dhe të përshkruajnë të gjithë mund ta imagjinoni, lirimin e fantazi dhe të bëjë një fëmijë të gëzojnë. A nuk do që një zemër të ngrohtë? Well të paktën unë mendoj kështu. Disa momente të lumtura do të kërkoj Kur ai mori të gjitha çmime për librat e tij, ai duhet të mendojnë se e gjithë puna është me vlerë të veshin dhe sigurisht ai duhet të ketë qenë i lumtur.
Babai; • Roald vdiq Kur Roald ishte rreth katër vjet e vjetër dhe një nga pesë fëmijëve të tij edhe Olivia vdiq. Tingëllon si një kohë ratherkool depresion për të. Ai i shqetësuar në lidhje me një shumë beeing tullac dhe ndoshta ai kishte disa probleme me alkoolin sepse ai mendoi se ai pinte uiski shumë dhe verë në mbrëmje. Kjo mund të ketë qenë një bouth përafërt kohë për të dhe fëmijëve të tij. Ose unë e di se si ndihet të ketë një marrëdhënie në një alkoolike, është ratherkool si ferr.

based on 2 ratings Roald Dahl, 1.5 out of 5 bazohet në 2 ratings
|
Vlerësoni Roald Dahl


Schoolwork ngjashme
Në vijim janë punë shkollë që është rreth Roald Dahl, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Roald Dahl.

Koment mbi Roald Dahl

« | »