. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Romeo dhe Xhulieta

Subjekti: English , Reviews

Filmi fillon me një luftë. Ka dy grupe që e urrejnë eachother.
Njëri grup ishte Monteque ftohtë dhe tjetri ishte Capulet.Romeo, i cili është personi i kreu në film, shkon në një parti dhe nuk
ai të takohet madh Juliet e tij të dashurisë. Por kjo është vetëm një problem të vogël;
Prindërit Juliet janë përkasin Capulet dhe Monteque Romeo së. Por
Romeo dhe Juliet nuk kujdesen Ata do të jenë të martuar. Romeo bën
gjithçka për mish e saj, ai ngjitet mbi një mur të madh. Nëna Juliet
ishte i zemëruar ajo nuk duan të shohin Romeo dhe Zhulieta si një çift,
Për shkak se Romeo ishte një Monteque. Ajo duan të shohin Juliet dhe Kapuletë
djalë, Paris si një çift. Por Juliet nuk ka dashuri Parisin, ajo do Romeo.
Romeo vrau Tybalt, kushëriri Juliet, si hakmarrje. Romeo shkon në
shkretëtirë, atje ai e fshehu atë vetë. Juliet nuk duan të jenë të martuar me
Paris, kështu që një ditë më parë ajo u martua ajo merr një pije blu. Kur ajo
pije pije ajo është vetëm si i vdekur, por ajo nuk është një.
Gjithkush mendoj se ajo është e vdekur, vetëm Lorentzo dinë të vërtetën, dhe ai
dërgoni një letër me të vërtetën ndaj Romeo. Por, Romeo nuk ka marrë letër.
Dhe shoku Romeo Juliet sheh Kur Ajo është e vdekur, dhe ai shkon në
shkretëtirë, atje Romeo akull, për të të treguar atij lajmin e keq. Romeo fillon të qajë
Kur ai mendoi se kishte vdekur, dhe më vonë ai shkon jashtë në qytet dhe
atje ai blen helmin e një njeriu, kështu që ai mund të marrë jetën e tij ...
Ai shkon në kishë dhe atje ai gjen Juliet, ajo duket e thjesht
si ajo kishte vdekur, dhe Romeo thotë disa fjalë të saj dhe se ai e merr
Poison. Dhe kur ai kishte marrë helmin Juliet zgjohet, por ajo
ishte vonë, ishte Romeo shpejti vdekur. Juliet fillojë të qajë dhe ajo të marrë
Armë Romeo dhe për të marrë jetën e saj.

Mua nuk më pëlqen filmin shumë kjo ishte për shumë dashuri, dhe dhe i
Filmi ishte shumë tallet. Unë mendoj se filmi është më shumë sesa për vajzat
djemtë.

based on 3 ratings Romeo dhe Zhulieta, 1.8 nga 5 në bazë të 3 ratings
Vlerësoni Romeo Dhe Zhulieta


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Romeo dhe Zhulieta ose në ndonjë mënyrë lidhur me Romeo dhe Zhulieta.

Koment Romeo Dhe Zhulieta

« | »