.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Zoti i Kurt

Subjekti: Suedisht

Ishte një ditë e tmerrshme, 30 korrik në një Vietnam dëborë.
Kurt që u bankar drejtor në Bankën Kurt Ltd, ishte shumë i pasur.
Kurt dashur cirk dhe çdo gjë që i ngjante clowns, sot ishte cirk në Da Manjola.
Clown Hubert kishte një pamje të fun në orar.
Pötsligt erdhi një britmë nga turma, dhe disa sekonda më vonë u zhvillua në cirk në skenë. Ai tha se shfaqja u anulua. Kurt veten pse, por doli me folkmassorna.Det madhe pasur zëra se ajo ishte një kuaj cirku ishin vrarë.
Pas kësaj cirk i çmendur ndjerë Kurt shumë të uritur.
Ai vendosi të shkojë në më të afërt Restorant roll pranverë. Pasi brenda, ai ndjeu erën e mishit të veçantë kalë, Kurt sniffed rreth një grimë dhe u ndal në një plak me një majmun. Tani ai njohu njeriun e vjetër dhe majmunit, ajo ishte gaztor i tij i preferuar nga cirk.
Kurt nuk e kishte takuar gaztor dhe të kërkuar një autograf.
Pra, Kurt vendosur të ndjekë Clown (Hubert) dhe majmun (Z. Bengtsson).
Kurt u përpoq të marrë në Hubert, Hubert vënë re atë dhe filloi drejtimin ...
Kurt ishte duke ndjekur ngushtë pas, papritmas ra Hubert, dhe Kurt kërkuar për të shkuar dhe për të ndihmuar Hubert upp.Nu Kurt afër, dhe mori një stilolaps, ajo ishte aq e errët që ju nuk mund të shihni shumë.

Pasi pyeta një aurograf, Hubert dukej pothuajse lirohet. Ai gjithashtu pyeti nëse Kurt kërkuar për të kërkuar për të shkuar jashtë për darkë, ai tha po dhe fituar në vijim me Hubert.
Në rrugën për në lokal të vogël kështu që foli Hubert dhe Kurt lidhje me kalë cirku që vdiq.
Z. Bengtsson ishte një majmun shumë i zgjuar dhe mendonte se kjo ishte vetë drejtor cirku.
Biseda përfundoi kur ata arritën Kleivert & CO.
Ata shkuan në dhe ndjeu erën e bishtave cëcëritës lloj brejtësi ...
Në banak qëndronte një grua që quhej Sophie (qëndroi në emrin tag) ajo kishte një kapak ku qëndronte "email hästpaj themeluar". Ata urdhëruan tre "Nirvars veçantë" (i cili përmbante dy kalë dhe byrek ... hahaha hahaha !!)
Z. Bengtsson menduar vrasësi në Cirkut ishte një drejtor cirk.
Hubert mendonin se ishte flakës thikë.
Kurt menduar vrasësi ishte një balerin belly

Kush mendoni ju ????

Ditën tjetër mund të jetë popullsia e Da Manjola lexuar në gazetën "Cirku kali rrëmbyer nga kuzhinier në Kleivert & CO. Feature: Për mish kali në byrek vrapoi jashtë !!!!!

Shkalla Zoti i Kurt


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me histori në lidhje me Kurt ose në asnjë mënyrë në lidhje me Zotin e Kurt.

Koment Zotin e Kurt

« | »