.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Pet

Hyrje

Sa nuk do të thotë se qeni i vogël ose mace vjen deri te ju, kur ju vijnë në shtëpi nga punë / shkollë, kjo është një nga ato momente që e bëjnë të jetojnë jetën me vlerë.

Megjithatë, një pronarët manar jo e kuptojnë këtë fenomen?


Disa njerëz besojnë se ata me siguri e kuptojnë anën tjetër mohon atë tërësisht, e vërteta në sytë e mi është se vetëm ata që kanë pasur një kafshë për një kohë të gjatë dhe kanë parë jetën pak rritje dhe në rritje të vjetër dhe pastaj në fund parë "shëtitje" larg nga një mund të kuptojnë se sa një kafshë mund të thotë për një të tillë.
Ok, tani unë nuk do të them se është një papagall trupvogël të vogël ose një mi i vogël mund të thotë kaq shumë, por ajo me siguri mund të për ata që kanë këto kafshë (unë vetë nuk i kanë këto kafshë kështu që unë nuk mund të vërtetë të flasin në lidhje me të) .
Por ju që nuk e kanë pasur një kafshë (dhe me kafshë të vërtetë, unë do të thotë qen ose mace), kështu që unë ju këshilloj që të merrni atë në qoftë se ju mund të, sepse ajo është një përvojë dhe një domosdoshmëri, diçka si një anëtar të tretë të familjes.
Sepse kjo është pikërisht ajo që është, një familemedlem ri.

Për të kuptuar se çfarë dua të them se një duhet të përjetojnë vdekjen e kafshëve, unë do të përpiqem të jap një shpjegim.
Kur isha rreth 3-4 vjet kështu hadde "ne" një mace që ne hadde miratuar, macja ishte nga fillimi të dy turpshëm dhe i sëmurë. Ai flinte në kazan tonë naftë nga një shtëpi të vogël në komplot. Babi hadde me sa duket i njohur në lidhje me atë për një kohë mjaft të mirë, por nuk thonë asgjë për mua. Por një ditë kur unë isha ulur në një shkallë tjetër në derë e vjetër sallë, unë pashë një mace që erdhi së bashku, ajo ishte mbulesa e bardhë e zezë dhe mjaft të ligët dhe hadde në bark dhe putrat, unë bërtiti babait tim se ka pasur një mace atje, dhe kjelade me mua. Mami dhe Babi shikoi dhe Babi shkoi dhe bleu ushqim për të. Nuk mbaj mend shumë më shumë, por që nga atëherë mace që ka jetuar me ne.
Ënjtje nuk ishte mace kjeligaste por ajo hadde asnjë shans kundër një armë pesë-vjeçar që donte ta përkëdhelur atë dhe që nuk kishte frikë për të qenë clawed. Por macja dhe unë ishim miq shumë të mirë (së paku kam menduar kështu), dhe ajo qëndroi.
Megjithatë kattaskrället menaxhuar feat i "shkon larg" në ditëlindjen time katërmbëdhjetë.
Cat e dinte shumë për mua se kushdo tjetër, dhe sekretet ai ndau me mua ai mori me vete në varr.
Kännslan kur keni ardhur në shtëpi pas shkollës ishte e patolerueshme, zbrazëtia, heshtja dhe të mos shoh dikë që hadde hahet nga një tas.
Kjo është ndoshta më e keqja e marrjes kafshët, duke e ditur se një ditë ata nuk do të jenë më aty. Ky ishte një mendim i kur ne do të merrni macet reja.

Kafsha mund të thotë pafundësisht nga männsika për männsika, për mua si p.sh. ajo do që të lënduar dikush nga macet e mia nuk jetojnë gjatë, ajo mund të tingëllojë si një drasktiskt pak dhe mendjemadhe, por unë hadde bërë ndoshta arritur shumë e trashë, nëse shembull dikush hadde filloi në dikush nga macet e mia në mënyrë që ajo vdiq, dhe pa shumë hezitim.
Dhe unë kam dëgjuar të tjerët që do të bëjë të njëjtën gjë në qoftë se dikush do të bëjë kafshët e tyre keq dhe pastaj unë nuk mund të shoh askënd kudo scam në fytyrat e tyre.
Ai është siç thuhet në artikullin ********** "Kjo është një anëtar i familjes."
Dhe në anën tjetër, unë do të ndoshta nuk vrasin dikë në qoftë se ata do të mundë nënës apo babait tim, por në qoftë se dikush hadde vrarë dikë nga macet e mia kështu që unë nuk e di se çfarë kam bërë hadde (subjekt dush).
Ajo që unë jam duke marrë në është se mami dhe babi ndoshta do të bëjë një shumë në qoftë se jo çdo gjë për të mbrojtur kafshët e tij të vogël.

based on 1 rating Pets, 5.0 out of 5 bazuar në 1 vlerësim
Rate Pets


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me kafshët shtëpiake ose në asnjë mënyrë në lidhje me kafshët.

Koment Pets

|