.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Submit schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i

Ju tani mund të paraqitjes së projekteve shkollore për ne për të fituar Sony Ericsson W980i (pa abonim), një nga më të ashpra dhe më të mirë në kërkim aparate që në fakt ekziston. Vlera është rreth 4000kr.

Puna që ju paraqisni duhet të jenë të paktën dy fletë të formatit A4, me përjashtim të ndonjë foto. Sa më shumë që ju paraqisni Punë shansin më të mirë që ju keni për të fituar celular. Ju mund të paraqesë vetëm vetë schoolwork tuaj. Ju nuk mund të paraqesë kopje fjalë për fjalë nga librat, faqet e internetit, enciklopedi, etj Në mënyrë për të shmangur që dikush është cheating, ju duhet të shkruani emrin tuaj.

Lotari e celularit do të mbahet më 10 dhjetor.

Submit schoolwork tuaj për info@skolarbete.nu

Më shumë për Sony Ericsson W980i

Sony Ericsson W980i

Përvoja më e mirë e shëndoshë Sony Ericsson W980i - Walkman Mobile me Turbo 3G, memorie 8GB dhe 3.2 megapixel kamera

Sony Ericsson W980 është një telefon quad band i modelit FOLD-poshtë me një ekran të brendshëm të 240 x 320 pixels i cili tregon 262 mijë ngjyrave. Mbylli punimet e telefonit si një muzikant ku ju kontrollin e vëllimit dhe rishikim me butonat në frontin. Në ekran të jashtëm, që ju të shihni se çfarë këngë është duke luajtur.

Shake kontrolli ju lejon të kontrolluar rishikim nga shtrëngimi W980 tuaj. Në varësi të disponimin ju jeni në, ju mund të W980 duke luajtur muzikën e duhur për disponimin tuaj. Me ndërtuar në transmetues FM ju lejon të luajë muzikë tuaj në çdo stereo kudo. Ju gjithashtu mund të ndajnë muzikë përmes Bluetooth me A2DP ose të dëgjoni radio FM. Kamera është e 3.2 mega pixel dhe lidhjet janë Bluetooth dhe USB.

Update 2008/12/14 - Fituesit emëruar

Tani fituesi është përcaktuar. Ajo ishte David Dahlgren me punën e tyre shkollore në Revolucionin Rus . David Urime!

based on 159 ratings Submit schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i, 2.1 nga 5 bazuar në 159 ratings
Shkalla Submit schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Submit schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i ose në asnjë mënyrë në lidhje me Submit schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i.

4 Përgjigjet për të "Paraqes schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i"

 1. Simon më 19 nëntor, 2008 at 4:34 #

  Përshëndetje, pyesin se si për të fituar në telefon ...?

  Është gazeta me vlerësimin më të lartë dhe më të vota fiton?
  Ose janë duke ju dhënë vlerësimin më të lartë?
  Ose ju shikoni në ato me notat më të mira dhe më pas gjyqtari cilën fiton? Hmm?

  Dhe kjo është menduar të jetë të paktën 2 faqe A4, por sa i madh do të jetë teksti pastaj!?

  Mirënjohës për përgjigje, fala Simon!

 2. Skolarbete.nu më 26 nëntor, 2008 at 7:04 #

  Ne jemi raffling jashtë punimet ndryshojnë në gjatësi dhe janë shkruar në nota të ndryshme.

 3. Amanda van Tol më 11 dhjetor, 2008 at 2:13 #

  Historia e Indisë pas pavarësisë

  Sistemi kastë
  Kastë është një formë e ndarjes klasës, dhe e vetmja mënyrë për të rritet nëpër radhët është që të jetë kastë e tij me besnikëri dhe kështu të rilindur në një më të lartë.
  Diskriminimi për shkak të kastës është i ndaluar sipas Kushtetutës indian. Ajo është ende rasti që puna të varfër është trajtuar nga ata në kastë më të ulët, ndërsa të pasurit me punë të mira dhe fuqisë zakonisht i takon ndonjë të mësipërme. Përmirësimet në këtë fushë bëhet gjatë gjithë kohës, por ajo do të marrë një kohë të gjatë para se të castes po humbasin rëndësinë, sidomos në mesin e të varfërve dhe të paarsimuar. Tex. kaq shumë njerëz janë vrarë në luftën mes hedh çdo vit.
  Dalits janë të njohur si "paprekshëm". Ju nuk duhet të trajtojnë njerëzit si të "paprekshëm" - edhe pse ajo ende ndodh. Brahman është më e larta.

 4. Julia më 23 shkurt, 2009 at 3:57 #

  Mund të mos ju keni të tillë një konkurs Haar tek: D Por atëherë ju mund të vendosë që ju duhet të shkruani në lidhje me diçka dhe pastaj ta dërgojë atë, ajo do të kishte qenë me të vërtetë zbavitëse. E tillë që ajo kishte për të dorëzuar nolvell apo diçka. Mirënjohës nëse ju përgjigjem përqafim Julia

Koment Dërgo në schoolwork tuaj, të fitojë një Sony Ericsson W980i

« | »